עוגיות בוטנים טבעוניות וטעימות לפסח
השארת תגובה
מערבבים חמאת בוטנים סילאן ומייפל עד לקבלת תערובת אחידה
מוסיפים קמח שקדים, קקאו, שקדים קצוצים ותמרים ומערבבים שוב
בשלב הזה אפשר להכין כדורים, לצפות בשבבי שקדים להכניס למקרר
ולאכול כ"כדורי שוקולד" (ולהתאפק לא לחסל את כולם…)
או שאפשר לאפות כעוגיות
מחממים תנור ל-180 מעלות
** זמני האפייה והטמפרטורה עשויים להשתנות מתנור לתנור
יוצרים עוגיות (אני נעזרת במכשיר פלאפל כדי שיצאו יפות ושוות בגודלן)
מניחים בתבנית על נייר אפייה ומכניסים לתנור ל-10 דקות
העוגיות אמורות להישאר טיפה רכות כשמוציאים אותן מהתנור
מכיוון שהן טיפה מתקשות אחר כך
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.