סלט חסה ברוטב אבוקדו משגע!
השארת תגובה
(מבוסס על מתכון של מסעדת זכאים)
1 אבוקדו בשל וטעים
שן שום
מיץ מלימון שלם
כף חומץ תפוחים טבעי
מלח לפי הטעם
שמן זית לפי הצורך
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
מעבירים את כל החומרים (חוץ משמן) למעבד או מטחנה, וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים בהדרגה שמן, עד שמגיעים לסמיכות הרצויה (אצלי זה היה בערך 2-3 כפות. אבל תנסו לשחק עם הכמויות כך שיתאים לטעם שלכם)
את עלי החסה קורעים ביד לגודל הרצוי
שופכים את הרוטב על החסה ומערבבים היטב כך שהרוטב יעטוף כל עלה ועלה
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.