תבשיל אורז בטטה חציל וכרובית
השארת תגובה
מטגנים בצל בכף שמן עד הזהבה
מוציאים לקערה
מוסיפים לסיר שבו טוגן הבצל כף שמן ומפזרים באופן שווה
בתחתית הסיר מניחים פרוסות בטטה בשכבות
בקערה מערבבים אורז, אפונה, חציל, כרובית, ע.שרי, בצל מטוגן ותבלינים
מעבירים לסיר שבו מונחות פרוסות הבטטה, ומפזרים באופן שווה
מנערים קצת את הסיר כדי שהאורז ירד למטה
מוסיפים מים ומרתיחים
ברתיחה מוסיפים תבלינים ומערבבים בזהירות, בלי לפגוע בפרוסות הבטטה
מרתיחים שוב, מנמיכים את האש, ומבשלים עד שהנוזלים נספגים – כשעה / שעה וחצי
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.