פרוסות טופו ברוטב פלפלים טבעוני
השארת תגובה
חבילת טופו (300 גרם) – מחולקת ל-4 פרוסות שמנמנות
בצל בינוני
2 פלפלים אדומים בינוניים/גדולים
1 – 1.5 כפיות מלח
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1/4 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית פפריקה מעושנת
(רציתי להוסיף מיץ לימון ושכחתי… נראה לי ששווה לנסות 🙂 )
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
קוצצים דק מאוד (מאוד) את הגמבה והבצל
מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה קלה
מוסיפים תבלינים ומערבבים כדקה
מוסיפים פלפלים קצוצים ומערבבים
מנמיכים את האש, מכסים את הסיר וממשיכים בבישול עוד כחצי שעה
מעבירים בערך 3/4 מהפלפלים לקערת זכוכית וטוחנים עם בלנדר מוט, מוסיפים את שאר הפלפלים ומערבבים
מחממים תנור ל-200 מעלות
מעבירים את הרוטב לתבנית עמוקה ולא רחבה מדי
מוסיפים את פרוסות הטופו ודואגים שיטבעו בתוך הרוטב
מכניסים לתנור ל-20-30 דקות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.