קישואים ואפונה בלימון על מצע קינואה
תגובה אחת
השארת תגובה
מצרכים:
כוס קינואה מבושלת
3 קישואים חתוכים לקוביות
בצל גדול קצוץ גס
כוס אפונה מבושלת
מיץ מ-2 לימונים
מלח, פלפל
כף שמן זית
לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם
ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'
אופן ההכנה:
לטגן בצל בשמן עד להזהבה
להוסיף קישואים ולהמשיך לטגן עד השחמה קלה
לתבל
להוסיף אפונה ומיץ לימון ולבשל עד שהנוזלים מתאדים
מגישים על קינואה, או מערבבים יחד
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
יצא ממש טעים!