[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט
3-4 בצל ירוק קצוץ
2 כוסות כרוב סגול קצוץ
כף שמן זית
מלח פלפל אבקת צ'ילי אבקת קארי מעט כורכום
מאדים את הבצלים בשמן (אש נמוכה סיר מכוסה)
אחרי 3-4 דקות מוסיפים את הכרוב ואת התבלינים
מכסים וממשיכים לאדות עוד כמה דקות
בהגשה אפשר להוסיף רוטב טחינה
צפיות 1,726
לפוסט הזה יש 3 תגובות
נראה מתכון מצויין ופשוט ביותר להכנה, אני הולכת לנסותו היום ! תודה עינת ושיהיה לך יום מבורך 🙂
בהצלחה 🙂
פינגבק: בישול בריא עם עינת » קציצות טופו וקטניות