רצועות בצל וקישואים עם אפונה

רצועות בצל וקישואים עם אפונה

2 קישואים בינוניים
בצל חתוך לרצועות
כוס אפונה טרייה או קפואה
כף שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס, בזיליקום יבש
* אפשר להוסיף שום אם אוהבים
* אפשר להוסיף בזיליקום טרי

בעזרת קולפן יוצרים מהקישואים רצועות רחבות

מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מוסיפים קישואים ואפונה ומערבבים בזהירות כ-5-10 דקות ומשתדלים לא לשבור את הקישואים

מעבירים מיד לצלחות ואוכלים

רצועות בצל וקישואים עם אפונה
רצועות בצל וקישואים עם אפונה

לפוסט הזה יש 4 תגובות

  1. רן

    עינת, יצא מעולה, המתכונים שלך קלים וטעימים, תודה רבה לך:)

  2. אתי שפונגין

    תודה עינת המתכונים שלך קלים ואינטיליגנטים.מושלמים.כל טוב

כתיבת תגובה