חציל בלדי פרוס לפרוסות בעובי 0.5 סמ
3 זוקיני בינוניים פרוסים לאורך
2 חופנים קשיו טבעי
שמן זית
לחמם תנור ל-200 מעלות
להניח את פרוסות החציל והזוקיני בתבנית על נייר אפייה
להבריש במעט שמן זית
לפזר מעט מלח ופלפל
לקלות בתנור עד השחמה קלה
לסדר בתבנית :
מצקת של רוטב עגבניות
פרוסות חציל וזוקיני
לכסות עם רוטב עגבניות
לטחון קשיו עם 1/4 כוס מים
לשפוך את קרם הקשיו מלמעלה
לאפות בתנור עד שהקשיו מעט משחים
צפיות 3,634










לפוסט הזה יש תגובה אחת
היי עינת
טוחנים בחנות את הקשיו אפשרי בבית להוסיף רק מים ולערבב?
ואם לא עם מה את טוחנת את הקשיו בנוסף למים איזה מכשיר לקנות שמותר גם מים וטוחן גם אגוז קשה?
תודה מראש על התשובה .