עוגת תפוגזר

** העוגה לא יוצאת מתוקה. מי שצריך מתוק, רצוי שיוסיף ¼ כוס סוכר חום דמררה

** העוגה יוצאת רטובה, ולא במרקם של עוגה "רגילה"

 

1/2 כוס רסק תפוחים

1/3 כוס מייפל אמיתי או סילאן

כוס גזר מגורד

כוס תפוח מרוסק במעבד

כוס תפוח מגורר

כוס וחצי קמח מלא

בננה בשלה

כפית אבקת אפייה

כפית קינמון

1/2 כפית מלח

1/2 כוס אגוזים ושקדים קצוצים

** העוגה לא יוצאת מתוקה. מי שצריך מתוק, רצוי שיוסיף ¼ כוס סוכר חום דמררה

 

לחמם תנור ל-180 מעלות

 

לערבב מייפל/סילאן עם רסק תפוחים בקערה קטנה

בקערה אחרת לערבב קמח, אבקת אפייה, קינמון ומלח

להוסיף ליבשים את הגזר והתפוח המגוררים

לערבב את היבשים עם הרטובים לעיסה אחידה

להוסיף אגוזים ובננה ולערבב היטב

למזוג לתבנית עוגה משומנת או מסיליקון

 

להכניס לתנור ולאפות כ- 30-40 דקות – תלוי בתנור

 

 

 

לפוסט הזה יש 3 תגובות

  1. מיכל

    הי,
    העוגה יצאה מאוד לחה
    ממש לא כמו בתמונה.
    עשיתי את המתכון 1:1
    מה יכול להיות השתבש?
    תודה

  2. רם

    שלום.
    באופן ההכנה רשום שיש לערבב קישוא עם הגזר והתפוח.
    הקישוא אינו מופיע ברשימת החומרים…

    האם הקישוא באופן ההכנה הוא טעות? אם לא, מה כמות הקישוא והאם גם הוא מגורד?
    תודה.

    1. עינת שגיא

      🙂 אופס, סליחה
      זה טעות

      תודה על התיקון
      עינת

כתיבת תגובה