קדרת אורז, חומוס וירקות

קדרת אורז חומוס וירקות

כוס קוביות חציל קלויות (שמן זית, מלח פלפל)
כוס גרגירי חומוס מבושלים
כוס אורז בסמטי מלא – לפני בישול
כוס ברוקולי קצוץ
בצל קצוץ
2 כוסות מים
2 כפות שמן זית
כפית וחצי מלח
פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
כפית שטוחה בזיליקום יבש

להעביר לסיר את כל החומרים חוץ מהתבלינים
לערבב
להביא לרתיחה
להוסיף תבלינים ולערבב
לבשל כחצי שעה על אש נמוכה

לחמם תנור ל-100 מעלות

להעביר לכלי שמתאים לתנור, לאפות בתנור 6 שעות

לפוסט הזה יש 4 תגובות

  1. ספיר

    וואו מתכון מדהים!!! האורז הכי טעים שאכלתי! תודה!

  2. רינה

    הכנתי לשבת… יצא כמו חמין
    טעים עשיר מזין !!

  3. מרגלית הודיה יהודה

    בס"ד

    אם אני לא אוכלת חציל… במה אפשר להחליף אותו?

    1. עינת שגיא

      יכולה להחליף בבטטה או בכל ירק אחר שאוהבת

כתיבת תגובה