(מבוסס על מתכון של מסעדת זכאים)
1 אבוקדו בשל וטעים
שן שום
מיץ מלימון שלם
כף חומץ תפוחים טבעי
מלח לפי הטעם
שמן זית לפי הצורך
מעבירים את כל החומרים (חוץ משמן) למעבד או מטחנה, וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים בהדרגה שמן, עד שמגיעים לסמיכות הרצויה (אצלי זה היה בערך 2-3 כפות. אבל תנסו לשחק עם הכמויות כך שיתאים לטעם שלכם)
את עלי החסה קורעים ביד לגודל הרצוי
שופכים את הרוטב על החסה ומערבבים היטב כך שהרוטב יעטוף כל עלה ועלה
צפיות 4,676