מאפינס חמאת בוטנים פקאן ובננות

מאפינס חמאת בוטנים פקאן ובננות

¼ כוס חמאת בוטנים ללא סוכר ותוספים מיותרים
¼ כוס סילאן טבעי ללא סוכר ותוספים מיותרים
2 חופנים חצאי פקאנים (לא שבורים)
½ כוס תמרים קצוצים גס
כוס קמח כוסמין מלא
2 בננות פרוסות לעיגולים
מיץ מתפוז בינוני (טיפה יותר מ- 1/4 כוס)
כפית סודה לשתיה

מערבבים חמאת בוטנים סילאן פקאנים ובננות
מוסיפים קמח וסודה לשתיה ומערבבים טוב
מוסיפים מיץ תפוזים ומערבבים שוב

מחממים תנור ל- 180 מעלות

יוצקים לתבנית מאפינס או תבניות סיליקון קטנות
ומכניסים לתנור ל-20 דקות

לפוסט הזה יש 18 תגובות

  1. Anat

    מתכון מוצלח, המאפינס נחטפו. תודה רבה!

  2. רונית מגן

    היום !!!! היום !!!! זה יהיה בתנור שלי אצלי בבית !!!

  3. זיו

    הרגע הכנתי והכנסתי לתנור!
    לא היה לי תפוז אז שמתי מיץ מלימון אחד והשלמתי נוזלים לפי עין עם חל"ס
    מקוה שייצא טוב!

  4. מעין

    עינת היקרה,
    תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים, את עושה חשק גדול ומקלה על הצעדים בדרך שלי לתזונה בריאה יותר!

    הכנתי את המאפינס ולביבות הכרובית, יצא מושלם!!! והיה כל כך פשוט להכנה..
    פשוט כיף(-:

  5. שיר

    הי עינת

    אני נהנית מאוד מהתמתכונים המקסימים (גם להסתכל וגם להכין 🙂

    רציתי לשאול- האם אפשר להחליף את התפוז במשהו אחר (אין כרגע בבית..)?
    רסק תפוחים יהיה תחליף מתאים?

    תודה רבה על העושר שהאתר מציע

    1. עינת שגיא

      תודה שיר 🙂

      כן, את יכולה להחליף ברסק תפוחים
      או ב"חלב" בננה (כלומר בננה טחונה עם מים בבלנדר)
      או כל חלב צמחי אחר

  6. דנה

    הכנתי פעמיים. יצא מעולה!
    לא יאומן כמה קל – פחות מ 20 דקות והכל כבר היה בתנור.

    נראה לי שבפעם הבאה אני אוסיף קצת רסק תפוחי עץ לעסיסיות. מה את אומרת?

    1. עינת שגיא

      הי דנה
      אני שמחה לשמוע שאת נהנית מהמאפינס
      כן, אפשר להוסיף עוד רסק תפוחים
      נראה לי שרק יועיל

  7. אלה

    הי עינת,
    רציתי לדעת כמה קלוריות מכיל מאפינס אחד בגודל סטנדרטי ?
    תודה, אלה

  8. דרורה

    עינת תודה על המתכונים המצולמים האים אפשר שהם יהיו כתובים ולא רק מצולמים כתובים בעיברית ,באנגלית אני לא יודעת בתודה אסמך להעזר בך למען בריאות טובה ודחופה למישפחתי תודה רבה דרורה דיין.

  9. ורד לב

    נראה מתכון מדליק ביותר!
    ינוסה בקרוב, בטח עם ואריאציה לקמח… קמח שקדים ודאי יתאים פה בצורה נפלאה!

כתיבת תגובה