• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

עוגיות בריאות

מיני קורס מתנה
Share this on WhatsApp
עוגיות בריאות טבעוניות
מדריך חינמי למתחילים
המזווה חנות טבע און ליין

כמות ל-20-25 עוגיות (תלוי בגודל)

1/4 כוס חמאת בוטנים נטולת תוספים
קצת פחות מ- 1/4 כוס סילאן
להשלים את הכמות ל-1/4 כוס עם מייפל אמיתי
3/4 כוס קוואקר
6 תמרים קצוצים

אופן ההכנה אחרי הסרטון

אופציה נוספת:

טחינה גולמית במקום חמאת בוטנים
מייפל אמיתי במקום סילאן
כוס קוואקר

מחממים תנור לחום בינוני – 180 מעלות
מערבבים חמאת בוטנים עם סילאן או טחינה עם מייפל (לפי האופציה שבחרת) לעיסה אחידה
מוסיפים את הקווקר ומערבבים היטב
(אם יש תמרים במתכון, מוסיפים אותם עכשיו)
בעזרת מכשיר פלאפל יוצרים עוגיות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
מכניסים לתנור ל-8 דקות בלבד! עד שמשחימות מעט
מצננים לפני שאוכלים

שיתוף
Share this on WhatsApp

יש לך שאלה על המתכון?
הצליח לך ובא לך לפרגן?
מזמינה אותך לכתוב בקבוצת המתכונים בפייסבוק

 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
בואו נדבר על זה... שאלות ותגובות על מתכונים באתר
 
מתוקים בריאים עוגיות בריאות עוגיות חמאת בוטנים עוגיות טבעוניות עוגיות טחינה

43 תגובות

  1. חגית הגב נובמבר 12, 2015 בשעה 09:50

    הי עינת,
    הכוונה לשיבולת שועל מהירת הכנה או לטבעית והעבה המלאה?
    תודה מראש.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 13th, 2015 at 15:44

    מהירת הכנה 🙂

    [Reply]

  2. שרית הגב אוגוסט 24, 2015 בשעה 14:58

    הי,
    תודה על המתכונים והמידע החשוב.
    ביחס לסילאן הרגיל שמוכרים בסופרים גם הוא מלא סוכר נכון?…

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 24th, 2015 at 15:14

    הי שרית. סילאן זה סוכר לכל דבר
    אבל יש סילאן שמוסיפים לו סוכר ויש סילאן שעשוי רק מתמרים
    רצוי כמובן לקנות את זה שאין בו שום תוספות
    תמיד לבדוק את רשימת הרכיבים

    [Reply]

  3. יפה גוטליב הגב מרץ 10, 2015 בשעה 17:23

    ערב טוב מאד יתרשמתי יש אבל?אני לא אוכלתסילן לא דבש לא מיפל ולאחמאת בותנים לכן אני אוכלת רק פרות איו לי שום דבר לעשות עוגיות יש לך ??

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 16th, 2015 at 15:03

    הי יפה
    יש באתר כל מיני מתכוני עוגיות ועוגות.
    אני מציעה לך לחפש ולמצוא משהו שמתאים לך.

    [Reply]

  4. inbal הגב אוקטובר 9, 2014 בשעה 17:19

    שלום
    אתר מאוד נחמד תודה על כל המידע
    מה שרציתי לומר זה שאת החמאת בוטנים אפשר להכין לבד ללא כל חומרים ותוספים אחרים
    לוקחים בוטנים קולים אותם בתנור עד להשחמה קלה מוצאים את הקליפה וטוחנים הכול
    וזה יוצא נפלא
    בהצלחה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 9th, 2014 at 19:57

    תודה ענבל 🙂
    אני חושבת שצריך מכשיר מאוד חזק כדי לטחון את הבוטנים
    בקוצץ הקטן שיש לי , המקסימום שאוכל לקבל זה משחה גסה מאוד של בוטנים
    אם יש ויטמיקס או משהו חזק בסגנון, אפשר בהחלט להגיע למרקם דומה

    [Reply]

  5. שירה. הגב אפריל 22, 2014 בשעה 05:28

    כי אני רוצה להפוך מתכון של סבתא שלי של עוגת שמרים לבריאה.. והמתכון מכיל הרבה מרגרינה וסוכר… את הסוכר אני יודעת שאפשר להחליף בממתיקים טבעיים כמו סילאן מייפל וכו אבל יש להם טעם דומיננטי מדי ואני רוצה רק מתיקות.. סוכר קנים הוא מומלץ?
    והאם הממתיקים הטבעיים לא נהרסים בחום של האפייה והופכים בערכם התזונתי כמו לסוכר?
    ( כי אני יודעת כששמים דבש בתה הוא הופך בהרכבו כמו לסוכר וכל היתרונות שלו הלכו להם..)

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 22nd, 2014 at 12:57

    כל ממתיק שווה ערך לסוכר בגוף
    אבל – סוכר לבן מגיע "עירום" בלי שום ערך תזונתי, והוא גם עובר תהליכים כימיים בעיבוד שמזיקים לגוף
    סילאן – שעשוי מתמרים בעצם (וחשוב לוודא שהסילאן לא מכיל תוספת סוכר) – מכיל גם מינרלים, ולכן קצת יותר טוב מסוכר תעשייתי
    מייפל – עובר תהליך עיבוד לא הרסני ולכן גם הוא עדיף על סוכר תעשייתי
    סוכר קנים אמור להיות הכי פחות מעובד. ויכול לשמש תחליף מצוין במתכונים לסוכר תעשייתי. כל זה בהנחה שלא עובדים עלינו 🙂

    [Reply]

  6. שירה הגב אפריל 22, 2014 בשעה 05:24

    כי אני רוצה להמיר מתכון של סבתא שלי לעוגת שמרים לבריאה, והמתכון מכיל הרבה מרגרינה וסוכר.. את הסוכר אני יודעת שאפשר להחליף בסילאן, מייפל וכו אבל יש להם טעם דומיננטי ואני רוצה רק מתיקות.. את ממליצה על סוכר קנים?
    והאם הממתיקים הטבעיים לא נהרסים בחום באפייה והופכים בערכם התזונתי כמו לסוכר לבן?
    תודה [=

    [Reply]

  7. שירה הגב אפריל 22, 2014 בשעה 05:21

    היי עינת תודה על המתכון(:
    רציתי לשאול אותך מה את אומרת לגבי שמן קוקוס? האם הוא בריא, כי יש הרבה חילוקי דעות לגביו.. והאם הוא יכול להחליף מרגרינה במתכונים ובאיזה יחס? 1:1?
    והאם יש תחליף אחר למרגרינה כי השמן קוקוס מאוד יקר ולאפיית עוגות ועוגיות צריך הרבה מרגרינה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 22nd, 2014 at 12:53

    הי שירה
    שמן קוקוס בהחלט יכול להחליף מרגרינה או חמאה בעוגות ועוגיות
    והוא כמובן הרבה יותר בריא
    אם את לא רוצה להשתמש בכמות גדולה של שמן, נסי להחליף חלק מהכמות ברסק תפוחים.

    [Reply]

  8. נמרוד הגב מרץ 12, 2014 בשעה 09:13

    שלום,
    עד כמה שצרוב אצלי בזכרון, חמאת בוטנים זה "לא הכי בריא".
    מה את אומרת על זה?
    בברכה נמרוד

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 12th, 2014 at 15:40

    הי נמרוד
    בדרך כלל, חמאת בוטנים מכילה סוכר והמון חומרים אחרים
    ולכן היא לא נחשבת למוצר בריא
    אני קונה חמאת בוטנים שיש בה רק בוטנים, ולא שום דבר נוסף
    ולכן היא יותר בריאה מחמאת בוטנים רגילה

    [Reply]

  9. אורטל הגב אוגוסט 21, 2013 בשעה 16:33

    עשיתי את העוגיות – יצאו לי רק 16, ולאחר האפיה החמאת בוטנים הרגישה לי מאוד גולמית וצמיגית בתוך העוגיות, וגם הם לא היו קשות מידי, האם זה קשור לגודל? או -היכן טעיתי?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 21st, 2013 at 17:04

    הי אורטל
    יכול להיות שהן היו שמנות מדי ולכן לא נעשו בפנים
    יכול גם להיות שהתנור שלך קצת יותר חלש משלי, ובמקרה כזה כדאי
    להעלות טמפ' או להאריך את זמנם בתנור
    כבר נתקלתי בתנורים שזקוקים ל-15 דקות
    בהצלחה 🙂

    [Reply]

  10. א הגב אוגוסט 4, 2013 בשעה 10:59

    היי עינת,
    בדיוק נגמרה לי חמאת הבוטנים הטבעית אבל יש לי צנצנת שלמה של שקדימון 🙂
    האם לדעתך זה יכול להשתלב טוב בעוגייה (עם הסילאן)?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 4th, 2013 at 11:06

    כן. בהחלט.
    כאן תוכלי למצוא מתכון למאפינס עם חמאת שקדים
    http://cooking.einatnutrition.co.il/?p=1434

    [Reply]

    א Reply:
    אוגוסט 4th, 2013 at 11:11

    תודה רבה!

    [Reply]

  11. מריאנה הגב אפריל 17, 2013 בשעה 11:15

    אפשר להשתמש בסירוםפ אגבה? בכלל מה דעתך עליו?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 17th, 2013 at 12:12

    סירופ אגבה הוא הכי פחות מומלץ
    http://www.eatwell.co.il/?CategoryID=305&ArticleID=1228

    [Reply]

  12. מיכל הגב אוקטובר 31, 2012 בשעה 11:19

    שלום עינת. מה אפשר לשים בעוגיות אלה במקום הקוואקר שייצא ללא גלוטן? תודה.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 1st, 2012 at 07:59

    כל קמח ללא גלוטן שמתאים לאפייה יתאים פה

    [Reply]

  13. אליקו הגב אוקטובר 21, 2012 בשעה 13:34

    רציתי להגיד שאני עוקב אחרי הפרסומים. תמיד נראה טוב…

    קניתי חבילת תמרים מגולענת. אלה שבוואקום. תוכלי לומר לי בערך כמה זה שישה תמורים? רבע חבילה..?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 21st, 2012 at 13:36

    תודה אליקו 🙂
    האם התמרים שלמים? או שזו מחית תמרים?
    אם זו מחית, לדעתי כפית זה תמר אחד

    [Reply]

  14. עדי הגב ספטמבר 27, 2012 בשעה 21:39

    היי עינת,
    הכנתי את העוגיות בדיוק לפי המתכון (חמאת בוטנים ומייפל), הן ממש קלות ועימות מאוד! הבעיה היא שלא היה לי את קורץ הפלאפלים, אז השתמשתי בכף גלידה לעיצוב העוגיה. העוגיות נמסו ולא התקשו… מה אפשר לעשות בפעם הבאה?

    [Reply]

  15. מיה גל הגב אוגוסט 4, 2012 בשעה 06:48

    יצא נפלא!
    שמתי שוקולד מריר 60% במקום התמרים הקצוצים, שילוב מופלא של שוקולד עם חמאת בוטנים… שחיתות אמיתית 🙂
    מראש הכנתי כמות כפולה מהמתכון ועדיין מילאתי רק שני שלישים מהתבנית, בפעם הבאה אשלש את הכמות.
    תודה!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 4th, 2012 at 08:26

    אחלה שידרוג!
    תודה על השיתוף מיה 🙂

    [Reply]

  16. נטלי הגב מאי 18, 2012 בשעה 18:50

    היי עינת ,
    רציתי לדעת .. אפשר לשים דבש במקום הסילאן ? כי בסרטון הזכרת את זה
    וחמאת בוטנים איזו בדיוק?
    ישלי בבית חמאת בוטנים בקופסה אבל היא כמו עיסה קשה כזאת
    למרוח על לחם..רציתי לדעת איזה סוג צריך בדיוק , זה מאוד יעזור
    תודה 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 18th, 2012 at 20:30

    הי נטלי
    את בהחלט יכולה להשתמש בדבש במקום סילאן
    לגבי חמאת בוטנים – חפשי מוצר שמכיל רק בוטנים, או מקסימום גם מלח
    לא יותר מזה
    זה אחד המוצרים שאני משתמשת בהם
    http://bit.ly/J3iPY1

    וזה עוד אחד – אורגני
    http://bit.ly/KZjP2O

    שניהם מכילים רק בוטנים

    [Reply]

  17. שמרית הגב מאי 16, 2012 בשעה 12:13

    היי עינת,

    אני הולכת להכין פעם ראשונה את העוגיות האלו. מה יותר טעים להכין עם סילאן או עם מייפל? ראיתי שמוכרים את המייפל ב-40 ש"ח ובבקבוק קטן כך שזה לא הכי משתלם, כמו כן קניתי פעם ראשונה בזכותךך קוואקר וראיתי שיש שם קוואקר עבה ודק, האם יש הבדל בנהם? תודה רבה 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 16th, 2012 at 12:17

    הי שמרית
    השילובים הכי טעימים הם
    חמאת בוטנים + סילאן וקצת מייפל (או שאפשר גם בלי מייפל)
    או
    טחינה + מייפל

    כן, המייפל מאוד יקר, בגלל תהליך היצור שלו

    לעוגיות הכי מתאים הקווקר העדין/הדק

    בהצלחה 🙂
    ספרי איך יצא 🙂

    [Reply]

  18. שמרית הגב מאי 16, 2012 בשעה 12:12

    היי עינת,

    אני הולכת להכין פעם ראשונה את העוגיות האלו. מה יותר טעים להכין עם סילאן או עם מייפל? ראיתי שמוכרים את המייפל ב-40 ש"ח ובבקבוק קטן כך שזה לא הכי משתלם, כמו כן קניתי פעם ראשונה בזכותך קוואקר וראיתי שיש שם קוואקר עבה ודק, האם יש הבדל בנהם? תודה רבה 🙂

    [Reply]

  19. שמרית הגב מאי 16, 2012 בשעה 12:10

    היי ענת,

    אני הולכת להכין פעם ראשונה את המתכון של העוגיות, נשמע טעים. מה יותר טעים להכין? עם מייפל או עם סילאן? כמו כן קניתי פעם ראשונה קוואקר בזכותך רק שראיתי שיש שם קוואקר עבה ודק, האם יש הבדל בנהם? תודה רבה 🙂

    [Reply]

  20. רוני הגב אפריל 27, 2012 בשעה 06:44

    היי עינת,
    רציתי לשאול, אם בחרתי באופציה של טחינה במקום חמאת בוטנים האם כדאי להוסיף את התמרים? וגם אם אני אשתמש בסילאן ולא במייפל זה יהיה טוב?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 27th, 2012 at 10:30

    הי רוני
    כן, בהחלט להוסיף את התמרים גם לחמאת הבוטנים
    ואפשר בהחלט להשתמש בסילאן
    בהצלחה

    [Reply]

  21. אני הגב פברואר 16, 2012 בשעה 02:54

    ממולץ בחום כל כך טעים וקל…וכדאי לכם לעשות כמות כפולה כי זה פשוט נחטף:))))
    וכוונתי לאופצייה הכי טעימה:)))) לא תחרטו!!!!!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 16th, 2012 at 09:33

    תודה אני :))

    [Reply]

  22. גלית שרון הגב ינואר 16, 2012 בשעה 12:13

    העוגיות מעולות, וקלות מאוד להכנה ..
    תודה עינת!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ינואר 16th, 2012 at 12:14

    תודה גלית 🙂 אני שמחה לשמוע

    [Reply]

  23. adi הגב אוגוסט 6, 2011 בשעה 21:12

    קודם כל אני מאוד אוהבת את האתר!
    רציתי לדעת, כמה קלוריות בערך יש בכל עוגיה ?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 7th, 2011 at 03:55

    תודה רבה עדי 🙂

    את לא יודעת שאצלי לא סופרים קלוריות? 😉
    אני לא מאמינה שיש טעם לספור קלוריות
    ולכן, לא סופרת ולא יודעת כמה יש במתכונים שלי
    מצטערת שלא יכולה לעזור
    עינת

    [Reply]

השארת תגובה

ביטול

Click to cancel reply
מיני קורס במתנה
מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
פירות קפואים עד הבית
אני מבננה במבצע
קניון און-ליין
המזווה
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
ריכוז של מתכונים בריאים, קלים וטעימים - בלי מוצרים מהחי
 
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
שייק בוקר טוב
אפרסמון בננה תמרים תותים 
😋😋🍌🍓🍌🍓

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
ארוחה מאוזנת ומשביעה
גרגירי חומוס עם בצל ופטריות יער
ירקות טריים
ומלא מלא טחינה 😃

המתכון לחומוס - זו בעצם שווארמה פטריות יער שעשויה לפי המתכון לשווארמה טופו שנמצא באתר (רק עם פטריות יער במקום טופו) שהוספתי לה גרגירי חומוס מבושלים

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שווארמה פטריות יער ובצל 🤩😋
כל מה שחסר זה פיתה וטחינה וזה מוש-לם!
מתכון כמו המתכון שיש באתר בישול בריא עם עינת לשווארמה טופו, רק בלי הטופו 😄
קישור לאתר בפרופיל 👆🏽 או באודות 👈🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עד שיגיע זמן צהריים סלט חסה עד שיגיע זמן צהריים
סלט חסה ברוטב אבוקדו משגע
המתכון לרוטב נמצא באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
בדרכ אני לא אוכלת תפוחי אדמה, אבל השבוע התחשק לי.. 
הכי פשוט - תפוחי אדמה עם בצל ותבלינים בתנור
וגם פרוסות טופו בשמן זית ותבלינים
וירקות לאיזון וריענון 😁
מתכונים דומים יש באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כשאין אוכל מוכן בבית מאלתרי כשאין אוכל מוכן בבית
מאלתרים ממה שיש 🤷🏻‍♀️😋
לא שאני מתלוננת 😁

מתכונים לטופו ולשעועית נמצאים באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מה עושים כשקר ורעבים אבל אין חשק/זמן/פרודוקטים לבשל?
🥶🍜
מכינים מרק סמיך ומהביל מ-2 רכיבים שתמיד יש לי בבית....
מרק עדשים כתומות פשוט-פשוט מ-2 רכיבים

המתכון באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כבר שבוע אני בדודא על הסלט ה כבר שבוע אני בדודא על הסלט הזה 🤩
שרי, אבוקדו ותירס, בשמנזית, מיצלימון, חומצתפוחים, מלחפלפל
פתיחה מעולה ליום מעולה 💪🏾

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
צלחת ויטמין C 🍓🥝🤩

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (57)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (25)
  • חומוס (32)
  • טופו (38)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (89)
  • כוסמת (23)
  • ללא גלוטן (159)
  • ללא טופו (76)
  • מאש (17)
  • מרק (27)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (23)
  • קינואה (22)
  • קציצות ולביבות (96)
  • ראשונות (64)
  • שונות (42)
  • שעועית (13)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

ניווט מהיר באתר
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

היי, לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך 4 צעדים ראשונים למתחילים

להורדה מיידית
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס