• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • קורסים דיגיטליים
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

עוגיות בריאות – חטיף אנרגיה ביתי

מיני קורס מתנה
עוגיות בריאות טבעוניות
עוגיות בריאות - חטיף אנרגיה ביתי

מצרכים – כ-20-25 עוגיות (תלוי בגודל)
1/4 כוס טחינה גולמית מלאה ואורגנית או חמאת בוטנים נטולת תוספים
1/4 כוס סילאן טבעי ללא תוספים (אפשר להחליף במייפל טבעי אם לא אוהבים סילאן)
3/4 כוס קוואקר עדין
4-6 תמרים עסיסיים מסוג מג'הול קצוצים
חופן אגוזי מלך שבורים גס

מדריך חינם למתחלים לאכול בריא ובקלות
מדריך חינמי למתחילים

לא לשכוח לעקוב גם באינסטגרם

ולא לשכוח לספר לי איך יצא כאן בתגובות למטה או בקבוצת הפייסבוק 'מתכונים בריאים קלים וטעימים'

 

אופן ההכנה:

לטגן בצל בשמן זית עד הזהבה קלה

לקלף את הבטטה, לחתוך לקוביות בגודל 1 ס"מ ולהוסיף לבצל – לערבב

לפרק את הברוקולי לפרחים קטנים ולחתוך את הגבעולים לגודל של 1 ס"מ ולהוסיף לסיר – לערבב

לחתוך את הטופו לקוביות ולהוסיף לסיר – לערבב

לטחון היטב את הקשיו עם מים עד כיסוי (אני משתמשת בבלנדר נינג'ה קטן וטוחנת כ- 30 שניות, עם הפסקות)

להוסיף לבלנדר כוס מים ולטחון שוב

להוסיף את הקשיו לסיר ולערבב

להרתיח

להנמיך את האש, לכסות את הסיר ולבשל כ-20 דקות על אש קטנה

איך מכינים

מחממים תנור לחום בינוני – 180 מעלות

מערבבים טחינה/חמאת בוטנים עם סילאן/מייפל לתערובת אחידה
מוסיפים את הקוואקר ומערבבים היטב
(אם יש תמרים במתכון, מוסיפים אותם עכשיו)
בעזרת מכשיר פלאפל (או 2 כפות) יוצרים עוגיות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
מכניסים לתנור ל-8 דקות בלבד! עד שמשחימות מעט (להיזהר לא לשרוף)
מצננים לפני שאוכלים
** הן אמורות לצאת מהתנור טיפה רכות, כי מתקשות קצת כשמתקררות

המדריך הזה יעזור לך להתחיל לאכול בריא – ללא עלות – כל מה שצריך לעשות זה ללחוץ כאן עכשיו >>>

צפיות 7,938
שיתוף
Share this on WhatsApp

אולי יעניין אותך גם

פריטטה טבעונית עם תירס

לחם אורז שטוח שאופים במחבת - טבעוני ללא גלוטן

לחם אורז שטוח שאופים במחבת – ללא גלוטן

פנקייק בריאות טבעוני

פנקייק בריאות טבעוני

שייק שוקו בננה טבעוני

שייק שוקו-בננה טבעוני

לחם בריא ללא גלוטן וללא שמרים

מתכון ללחם טבעוני טעים! ללא גלוטן

ארוחת בוקר טבעונית מפנקת

חביתה טבעונית עם סלט שרי אבוקדו

מתוקים בריאים עוגיות בריאות עוגיות חמאת בוטנים עוגיות טבעוניות עוגיות טחינה

43 תגובות

  1. חגית הגב נובמבר 12, 2015 בשעה 09:50

    הי עינת,
    הכוונה לשיבולת שועל מהירת הכנה או לטבעית והעבה המלאה?
    תודה מראש.

    • עינת שגיא הגב נובמבר 13, 2015 בשעה 15:44

      מהירת הכנה 🙂

  2. שרית הגב אוגוסט 24, 2015 בשעה 14:58

    הי,
    תודה על המתכונים והמידע החשוב.
    ביחס לסילאן הרגיל שמוכרים בסופרים גם הוא מלא סוכר נכון?…

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 24, 2015 בשעה 15:14

      הי שרית. סילאן זה סוכר לכל דבר
      אבל יש סילאן שמוסיפים לו סוכר ויש סילאן שעשוי רק מתמרים
      רצוי כמובן לקנות את זה שאין בו שום תוספות
      תמיד לבדוק את רשימת הרכיבים

  3. יפה גוטליב הגב מרץ 10, 2015 בשעה 17:23

    ערב טוב מאד יתרשמתי יש אבל?אני לא אוכלתסילן לא דבש לא מיפל ולאחמאת בותנים לכן אני אוכלת רק פרות איו לי שום דבר לעשות עוגיות יש לך ??

    • עינת שגיא הגב מרץ 16, 2015 בשעה 15:03

      הי יפה
      יש באתר כל מיני מתכוני עוגיות ועוגות.
      אני מציעה לך לחפש ולמצוא משהו שמתאים לך.

  4. inbal הגב אוקטובר 9, 2014 בשעה 17:19

    שלום
    אתר מאוד נחמד תודה על כל המידע
    מה שרציתי לומר זה שאת החמאת בוטנים אפשר להכין לבד ללא כל חומרים ותוספים אחרים
    לוקחים בוטנים קולים אותם בתנור עד להשחמה קלה מוצאים את הקליפה וטוחנים הכול
    וזה יוצא נפלא
    בהצלחה

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 9, 2014 בשעה 19:57

      תודה ענבל 🙂
      אני חושבת שצריך מכשיר מאוד חזק כדי לטחון את הבוטנים
      בקוצץ הקטן שיש לי , המקסימום שאוכל לקבל זה משחה גסה מאוד של בוטנים
      אם יש ויטמיקס או משהו חזק בסגנון, אפשר בהחלט להגיע למרקם דומה

  5. שירה. הגב אפריל 22, 2014 בשעה 05:28

    כי אני רוצה להפוך מתכון של סבתא שלי של עוגת שמרים לבריאה.. והמתכון מכיל הרבה מרגרינה וסוכר… את הסוכר אני יודעת שאפשר להחליף בממתיקים טבעיים כמו סילאן מייפל וכו אבל יש להם טעם דומיננטי מדי ואני רוצה רק מתיקות.. סוכר קנים הוא מומלץ?
    והאם הממתיקים הטבעיים לא נהרסים בחום של האפייה והופכים בערכם התזונתי כמו לסוכר?
    ( כי אני יודעת כששמים דבש בתה הוא הופך בהרכבו כמו לסוכר וכל היתרונות שלו הלכו להם..)

    • עינת שגיא הגב אפריל 22, 2014 בשעה 12:57

      כל ממתיק שווה ערך לסוכר בגוף
      אבל – סוכר לבן מגיע "עירום" בלי שום ערך תזונתי, והוא גם עובר תהליכים כימיים בעיבוד שמזיקים לגוף
      סילאן – שעשוי מתמרים בעצם (וחשוב לוודא שהסילאן לא מכיל תוספת סוכר) – מכיל גם מינרלים, ולכן קצת יותר טוב מסוכר תעשייתי
      מייפל – עובר תהליך עיבוד לא הרסני ולכן גם הוא עדיף על סוכר תעשייתי
      סוכר קנים אמור להיות הכי פחות מעובד. ויכול לשמש תחליף מצוין במתכונים לסוכר תעשייתי. כל זה בהנחה שלא עובדים עלינו 🙂

  6. שירה הגב אפריל 22, 2014 בשעה 05:24

    כי אני רוצה להמיר מתכון של סבתא שלי לעוגת שמרים לבריאה, והמתכון מכיל הרבה מרגרינה וסוכר.. את הסוכר אני יודעת שאפשר להחליף בסילאן, מייפל וכו אבל יש להם טעם דומיננטי ואני רוצה רק מתיקות.. את ממליצה על סוכר קנים?
    והאם הממתיקים הטבעיים לא נהרסים בחום באפייה והופכים בערכם התזונתי כמו לסוכר לבן?
    תודה [=

  7. שירה הגב אפריל 22, 2014 בשעה 05:21

    היי עינת תודה על המתכון(:
    רציתי לשאול אותך מה את אומרת לגבי שמן קוקוס? האם הוא בריא, כי יש הרבה חילוקי דעות לגביו.. והאם הוא יכול להחליף מרגרינה במתכונים ובאיזה יחס? 1:1?
    והאם יש תחליף אחר למרגרינה כי השמן קוקוס מאוד יקר ולאפיית עוגות ועוגיות צריך הרבה מרגרינה

    • עינת שגיא הגב אפריל 22, 2014 בשעה 12:53

      הי שירה
      שמן קוקוס בהחלט יכול להחליף מרגרינה או חמאה בעוגות ועוגיות
      והוא כמובן הרבה יותר בריא
      אם את לא רוצה להשתמש בכמות גדולה של שמן, נסי להחליף חלק מהכמות ברסק תפוחים.

  8. נמרוד הגב מרץ 12, 2014 בשעה 09:13

    שלום,
    עד כמה שצרוב אצלי בזכרון, חמאת בוטנים זה "לא הכי בריא".
    מה את אומרת על זה?
    בברכה נמרוד

    • עינת שגיא הגב מרץ 12, 2014 בשעה 15:40

      הי נמרוד
      בדרך כלל, חמאת בוטנים מכילה סוכר והמון חומרים אחרים
      ולכן היא לא נחשבת למוצר בריא
      אני קונה חמאת בוטנים שיש בה רק בוטנים, ולא שום דבר נוסף
      ולכן היא יותר בריאה מחמאת בוטנים רגילה

  9. אורטל הגב אוגוסט 21, 2013 בשעה 16:33

    עשיתי את העוגיות – יצאו לי רק 16, ולאחר האפיה החמאת בוטנים הרגישה לי מאוד גולמית וצמיגית בתוך העוגיות, וגם הם לא היו קשות מידי, האם זה קשור לגודל? או -היכן טעיתי?

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 21, 2013 בשעה 17:04

      הי אורטל
      יכול להיות שהן היו שמנות מדי ולכן לא נעשו בפנים
      יכול גם להיות שהתנור שלך קצת יותר חלש משלי, ובמקרה כזה כדאי
      להעלות טמפ' או להאריך את זמנם בתנור
      כבר נתקלתי בתנורים שזקוקים ל-15 דקות
      בהצלחה 🙂

  10. א הגב אוגוסט 4, 2013 בשעה 10:59

    היי עינת,
    בדיוק נגמרה לי חמאת הבוטנים הטבעית אבל יש לי צנצנת שלמה של שקדימון 🙂
    האם לדעתך זה יכול להשתלב טוב בעוגייה (עם הסילאן)?

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 4, 2013 בשעה 11:06

      כן. בהחלט.
      כאן תוכלי למצוא מתכון למאפינס עם חמאת שקדים
      https://cooking.einatnutrition.co.il/?p=1434

      • א הגב אוגוסט 4, 2013 בשעה 11:11

        תודה רבה!

  11. מריאנה הגב אפריל 17, 2013 בשעה 11:15

    אפשר להשתמש בסירוםפ אגבה? בכלל מה דעתך עליו?

    • עינת שגיא הגב אפריל 17, 2013 בשעה 12:12

      סירופ אגבה הוא הכי פחות מומלץ
      http://www.eatwell.co.il/?CategoryID=305&ArticleID=1228

  12. מיכל הגב אוקטובר 31, 2012 בשעה 11:19

    שלום עינת. מה אפשר לשים בעוגיות אלה במקום הקוואקר שייצא ללא גלוטן? תודה.

    • עינת שגיא הגב נובמבר 1, 2012 בשעה 07:59

      כל קמח ללא גלוטן שמתאים לאפייה יתאים פה

  13. אליקו הגב אוקטובר 21, 2012 בשעה 13:34

    רציתי להגיד שאני עוקב אחרי הפרסומים. תמיד נראה טוב…

    קניתי חבילת תמרים מגולענת. אלה שבוואקום. תוכלי לומר לי בערך כמה זה שישה תמורים? רבע חבילה..?

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 21, 2012 בשעה 13:36

      תודה אליקו 🙂
      האם התמרים שלמים? או שזו מחית תמרים?
      אם זו מחית, לדעתי כפית זה תמר אחד

  14. עדי הגב ספטמבר 27, 2012 בשעה 21:39

    היי עינת,
    הכנתי את העוגיות בדיוק לפי המתכון (חמאת בוטנים ומייפל), הן ממש קלות ועימות מאוד! הבעיה היא שלא היה לי את קורץ הפלאפלים, אז השתמשתי בכף גלידה לעיצוב העוגיה. העוגיות נמסו ולא התקשו… מה אפשר לעשות בפעם הבאה?

  15. מיה גל הגב אוגוסט 4, 2012 בשעה 06:48

    יצא נפלא!
    שמתי שוקולד מריר 60% במקום התמרים הקצוצים, שילוב מופלא של שוקולד עם חמאת בוטנים… שחיתות אמיתית 🙂
    מראש הכנתי כמות כפולה מהמתכון ועדיין מילאתי רק שני שלישים מהתבנית, בפעם הבאה אשלש את הכמות.
    תודה!

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 4, 2012 בשעה 08:26

      אחלה שידרוג!
      תודה על השיתוף מיה 🙂

  16. נטלי הגב מאי 18, 2012 בשעה 18:50

    היי עינת ,
    רציתי לדעת .. אפשר לשים דבש במקום הסילאן ? כי בסרטון הזכרת את זה
    וחמאת בוטנים איזו בדיוק?
    ישלי בבית חמאת בוטנים בקופסה אבל היא כמו עיסה קשה כזאת
    למרוח על לחם..רציתי לדעת איזה סוג צריך בדיוק , זה מאוד יעזור
    תודה 🙂

    • עינת שגיא הגב מאי 18, 2012 בשעה 20:30

      הי נטלי
      את בהחלט יכולה להשתמש בדבש במקום סילאן
      לגבי חמאת בוטנים – חפשי מוצר שמכיל רק בוטנים, או מקסימום גם מלח
      לא יותר מזה
      זה אחד המוצרים שאני משתמשת בהם
      http://bit.ly/J3iPY1

      וזה עוד אחד – אורגני
      http://bit.ly/KZjP2O

      שניהם מכילים רק בוטנים

  17. שמרית הגב מאי 16, 2012 בשעה 12:13

    היי עינת,

    אני הולכת להכין פעם ראשונה את העוגיות האלו. מה יותר טעים להכין עם סילאן או עם מייפל? ראיתי שמוכרים את המייפל ב-40 ש"ח ובבקבוק קטן כך שזה לא הכי משתלם, כמו כן קניתי פעם ראשונה בזכותךך קוואקר וראיתי שיש שם קוואקר עבה ודק, האם יש הבדל בנהם? תודה רבה 🙂

    • עינת שגיא הגב מאי 16, 2012 בשעה 12:17

      הי שמרית
      השילובים הכי טעימים הם
      חמאת בוטנים + סילאן וקצת מייפל (או שאפשר גם בלי מייפל)
      או
      טחינה + מייפל

      כן, המייפל מאוד יקר, בגלל תהליך היצור שלו

      לעוגיות הכי מתאים הקווקר העדין/הדק

      בהצלחה 🙂
      ספרי איך יצא 🙂

  18. שמרית הגב מאי 16, 2012 בשעה 12:12

    היי עינת,

    אני הולכת להכין פעם ראשונה את העוגיות האלו. מה יותר טעים להכין עם סילאן או עם מייפל? ראיתי שמוכרים את המייפל ב-40 ש"ח ובבקבוק קטן כך שזה לא הכי משתלם, כמו כן קניתי פעם ראשונה בזכותך קוואקר וראיתי שיש שם קוואקר עבה ודק, האם יש הבדל בנהם? תודה רבה 🙂

  19. שמרית הגב מאי 16, 2012 בשעה 12:10

    היי ענת,

    אני הולכת להכין פעם ראשונה את המתכון של העוגיות, נשמע טעים. מה יותר טעים להכין? עם מייפל או עם סילאן? כמו כן קניתי פעם ראשונה קוואקר בזכותך רק שראיתי שיש שם קוואקר עבה ודק, האם יש הבדל בנהם? תודה רבה 🙂

  20. רוני הגב אפריל 27, 2012 בשעה 06:44

    היי עינת,
    רציתי לשאול, אם בחרתי באופציה של טחינה במקום חמאת בוטנים האם כדאי להוסיף את התמרים? וגם אם אני אשתמש בסילאן ולא במייפל זה יהיה טוב?

    • עינת שגיא הגב אפריל 27, 2012 בשעה 10:30

      הי רוני
      כן, בהחלט להוסיף את התמרים גם לחמאת הבוטנים
      ואפשר בהחלט להשתמש בסילאן
      בהצלחה

  21. אני הגב פברואר 16, 2012 בשעה 02:54

    ממולץ בחום כל כך טעים וקל…וכדאי לכם לעשות כמות כפולה כי זה פשוט נחטף:))))
    וכוונתי לאופצייה הכי טעימה:)))) לא תחרטו!!!!!

    • עינת שגיא הגב פברואר 16, 2012 בשעה 09:33

      תודה אני :))

  22. גלית שרון הגב ינואר 16, 2012 בשעה 12:13

    העוגיות מעולות, וקלות מאוד להכנה ..
    תודה עינת!

    • עינת שגיא הגב ינואר 16, 2012 בשעה 12:14

      תודה גלית 🙂 אני שמחה לשמוע

  23. adi הגב אוגוסט 6, 2011 בשעה 21:12

    קודם כל אני מאוד אוהבת את האתר!
    רציתי לדעת, כמה קלוריות בערך יש בכל עוגיה ?

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 7, 2011 בשעה 03:55

      תודה רבה עדי 🙂

      את לא יודעת שאצלי לא סופרים קלוריות? 😉
      אני לא מאמינה שיש טעם לספור קלוריות
      ולכן, לא סופרת ולא יודעת כמה יש במתכונים שלי
      מצטערת שלא יכולה לעזור
      עינת

השארת תגובה

ביטול

מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
מיני קורס במתנה
סודות המחמצת
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
איזה פינוווווק!! פלפלים ממולאים בכל טוב 🤩🤩🤩
הבסיס הוא מהמתכון 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים' שנמצא באתר. את העדשים החלפתי בגרגירי חומוס ואת העגבניות ברוטב החלפתי בפלפל. ויצא מוווש-לם!😋
בקצרה -
המילוי - אורז מלא, גרגירי חומוס, בצל קצוץ וגזר מגורד, שמן זית + תבלינים
הרוטב - בצל, פלפל אדום (שושקה), פטריות, שמן זית + תבלינים
התבלינים - מלח, פלפל, כורכום, פפריקה חריפה
המתכון המלא באתר 'בישול בריא עם עינת'. חפשו 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #פלפליםממולאים
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
לא בשביל להשוויץ או משהו... א לא בשביל להשוויץ או משהו... אבל זו ארוחת הערב שלי היום 😀😋
עלי מנגולד ממולאים
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲 הול מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲
הולכת לחמם לי... תבשיל שעועית אדומה ושורשים
בול מתאים למזג האוויר הזה 
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
איזה כיף לי וכמה טעים לי 😋
מרק שעועית אדומה וסלק

אומרים שלקראת הסופש יחזור החורף. ממליצה לשמור את המתכון הזה במועדפים ולשים תזכורת לחזור אליו עוד כמה ימים.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת. קישור לאתר בפרופיל.

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #מרק
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased #soup
מכינה לי 'סנפרוסט' 😁
אחרי השריה והנבטה מבשלת כשעה וחצי, מחלקת למנות ומקפיאה

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עתידות - יהיה לי שבוע טעים במיוחד 😋🤩😍
המנה הזו התבשלה לי בראש הרבה לפני שהגיעה לסיר.
היום זה סופסופ קרה!! ויצא מושלם!
קציצות אורז אווריריות ברוטב ירוק עשיר וחמצמץ.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל ☝🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מ טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מנחמים ומחממים. 🤗
כאלה שמגיעים עם החורף.
אבל כאלה מכל מיני סוגים...
אז ערבבתי 3 מתכונים יחד, ויצא סיר ממולאים מושלם :) 😋
המתכונים המקוריים באתר 'בישול בריא עם עינת'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל
חפשו באתר - 
פלפלים ממולאים טבעוניים
עלי מנגולד ממולאים
ובצל ממולא טבעוני

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
תוספת לסלט - קוביות טופו בסג תוספת לסלט - קוביות טופו בסגנון בולגרית 🤩 טעים וממכר!
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #טופו
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שבת זה זמן מושלם להכין לחם. לחם כוסמת טבעוני, טעים וללא גלוטן עם אגוזי מלך וגרעיני דלעת
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #לחםכוסמת
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (59)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (27)
  • ארוחות בוקר (11)
  • חומוס (33)
  • טופו (41)
  • יום העצמאות (31)
  • ירקות (91)
  • כוסמת (24)
  • ללא גלוטן (173)
  • ללא טופו (90)
  • מאש (17)
  • ממולאים (6)
  • מרק (29)
  • מתוקים (43)
  • עדשים (56)
  • עיקריות (10)
  • פטריות (13)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (25)
  • קינואה (21)
  • קציצות ולביבות (101)
  • ראש השנה (1)
  • ראשונות (62)
  • שונות (43)
  • שעועית (13)
  • תוספות (10)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • קורסים דיגיטליים
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

מתכונים אחרונים שעלו לאתר

ארוחת טורטיה טבעונית

ארוחת טורטיה טבעונית

בטטה ברוקולי וטופו בקרם קשיו

בטטה ברוקולי וטופו בקרם קשיו

פריטטה טבעונית עם תירס

כרובית אפונה ומנגולד

כרובית מנגולד ואפונה ברוטב חמצמץ

שווארמה פטריות

שווארמה פטריות

לחם אורז שטוח שאופים במחבת - טבעוני ללא גלוטן

לחם אורז שטוח שאופים במחבת – ללא גלוטן

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים

להורדה
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס