מאפינס חמאת בוטנים פקאן ובננות Share this on WhatsApp ¼ כוס חמאת בוטנים ללא סוכר ותוספים מיותרים¼ כוס סילאן טבעי ללא סוכר ותוספים מיותרים2 חופנים חצאי פקאנים (לא שבורים)½ כוס תמרים קצוצים גסכוס קמח כוסמין מלא2 בננות פרוסות לעיגוליםמיץ מתפוז בינוני (טיפה יותר מ- 1/4 כוס)כפית סודה לשתיה מערבבים חמאת בוטנים סילאן פקאנים ובננותמוסיפים קמח וסודה לשתיה ומערבבים טובמוסיפים מיץ תפוזים ומערבבים שובמחממים תנור ל- 180 מעלותיוצקים לתבנית מאפינס או תבניות סיליקון קטנותומכניסים לתנור ל-20 דקות שיתוףShare this on WhatsApp יש לך שאלה על המתכון? הצליח לך ובא לך לפרגן? מזמינה אותך לכתוב בקבוצת המתכונים בפייסבוק מתכונים בריאים קלים וטעימיםקבוצה ציבורית · 18,525 חבריםהצטרפו לקבוצהבואו נדבר על זה... שאלות ותגובות על מתכונים באתר 18 תגובות Anat הגב ינואר 7, 2014 בשעה 09:11 מתכון מוצלח, המאפינס נחטפו. תודה רבה! [Reply]עינת שגיא Reply:ינואר 7th, 2014 at 14:37 תודה רבה 🙂 כיף לשמוע! [Reply] רונית מגן הגב פברואר 15, 2013 בשעה 10:08 היום !!!! היום !!!! זה יהיה בתנור שלי אצלי בבית !!! [Reply] זיו הגב ינואר 21, 2013 בשעה 15:14 הרגע הכנתי והכנסתי לתנור! לא היה לי תפוז אז שמתי מיץ מלימון אחד והשלמתי נוזלים לפי עין עם חל"ס מקוה שייצא טוב! [Reply]עינת שגיא Reply:ינואר 21st, 2013 at 15:15 מקווה שלא יצא חמוץ 🙂 מחכה לעדכון [Reply] מעין הגב דצמבר 20, 2012 בשעה 15:41 עינת היקרה, תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים, את עושה חשק גדול ומקלה על הצעדים בדרך שלי לתזונה בריאה יותר! הכנתי את המאפינס ולביבות הכרובית, יצא מושלם!!! והיה כל כך פשוט להכנה.. פשוט כיף(-: [Reply]עינת שגיא Reply:דצמבר 20th, 2012 at 17:00 איזה כיף 🙂 תודה רבה על השיתוף מעין 🙂 [Reply] שיר הגב נובמבר 29, 2012 בשעה 13:30 הי עינת אני נהנית מאוד מהתמתכונים המקסימים (גם להסתכל וגם להכין 🙂 רציתי לשאול- האם אפשר להחליף את התפוז במשהו אחר (אין כרגע בבית..)? רסק תפוחים יהיה תחליף מתאים? תודה רבה על העושר שהאתר מציע [Reply]עינת שגיא Reply:נובמבר 29th, 2012 at 18:40 תודה שיר 🙂 כן, את יכולה להחליף ברסק תפוחים או ב"חלב" בננה (כלומר בננה טחונה עם מים בבלנדר) או כל חלב צמחי אחר [Reply] דנה הגב יוני 11, 2012 בשעה 09:29 הכנתי פעמיים. יצא מעולה! לא יאומן כמה קל – פחות מ 20 דקות והכל כבר היה בתנור. נראה לי שבפעם הבאה אני אוסיף קצת רסק תפוחי עץ לעסיסיות. מה את אומרת? [Reply]עינת שגיא Reply:יוני 11th, 2012 at 20:07 הי דנה אני שמחה לשמוע שאת נהנית מהמאפינס כן, אפשר להוסיף עוד רסק תפוחים נראה לי שרק יועיל [Reply] אלה הגב יוני 4, 2012 בשעה 16:40 הי עינת, רציתי לדעת כמה קלוריות מכיל מאפינס אחד בגודל סטנדרטי ? תודה, אלה [Reply]עינת שגיא Reply:יוני 4th, 2012 at 19:53 מצטערת, אלה, אני לא סופרת קלוריות [Reply] דרורה הגב מאי 16, 2012 בשעה 07:10 עינת תודה על המתכונים המצולמים האים אפשר שהם יהיו כתובים ולא רק מצולמים כתובים בעיברית ,באנגלית אני לא יודעת בתודה אסמך להעזר בך למען בריאות טובה ודחופה למישפחתי תודה רבה דרורה דיין. [Reply]עינת שגיא Reply:מאי 16th, 2012 at 07:40 הי דרורה חלק מהמתכונים נמצאים באתר המתכונים שלי http://cooking.EinatNutrition.co.il [Reply]עינת שגיא Reply:מאי 16th, 2012 at 07:42 הי דרורה חלק מהמתכונים המצולמים נמצאים כאן באתר המתכונים לדוגמא: ממרח חומוס http://cooking.einatnutrition.co.il/?p=200 ועוגיות בריאות http://cooking.einatnutrition.co.il/?p=429 [Reply] ורד לב הגב מאי 6, 2012 בשעה 08:43 נראה מתכון מדליק ביותר! ינוסה בקרוב, בטח עם ואריאציה לקמח… קמח שקדים ודאי יתאים פה בצורה נפלאה! [Reply]עינת שגיא Reply:מאי 6th, 2012 at 08:44 תודה 🙂 מחכה לדיווח איך יצא [Reply] השארת תגובה ביטול שם:* אימייל* אתר: תגובה Click to cancel reply
מתכון מוצלח, המאפינס נחטפו. תודה רבה! [Reply]עינת שגיא Reply:ינואר 7th, 2014 at 14:37 תודה רבה 🙂 כיף לשמוע! [Reply]
הרגע הכנתי והכנסתי לתנור! לא היה לי תפוז אז שמתי מיץ מלימון אחד והשלמתי נוזלים לפי עין עם חל"ס מקוה שייצא טוב! [Reply]עינת שגיא Reply:ינואר 21st, 2013 at 15:15 מקווה שלא יצא חמוץ 🙂 מחכה לעדכון [Reply]
עינת היקרה, תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים, את עושה חשק גדול ומקלה על הצעדים בדרך שלי לתזונה בריאה יותר! הכנתי את המאפינס ולביבות הכרובית, יצא מושלם!!! והיה כל כך פשוט להכנה.. פשוט כיף(-: [Reply]עינת שגיא Reply:דצמבר 20th, 2012 at 17:00 איזה כיף 🙂 תודה רבה על השיתוף מעין 🙂 [Reply]
הי עינת אני נהנית מאוד מהתמתכונים המקסימים (גם להסתכל וגם להכין 🙂 רציתי לשאול- האם אפשר להחליף את התפוז במשהו אחר (אין כרגע בבית..)? רסק תפוחים יהיה תחליף מתאים? תודה רבה על העושר שהאתר מציע [Reply]עינת שגיא Reply:נובמבר 29th, 2012 at 18:40 תודה שיר 🙂 כן, את יכולה להחליף ברסק תפוחים או ב"חלב" בננה (כלומר בננה טחונה עם מים בבלנדר) או כל חלב צמחי אחר [Reply]
הכנתי פעמיים. יצא מעולה! לא יאומן כמה קל – פחות מ 20 דקות והכל כבר היה בתנור. נראה לי שבפעם הבאה אני אוסיף קצת רסק תפוחי עץ לעסיסיות. מה את אומרת? [Reply]עינת שגיא Reply:יוני 11th, 2012 at 20:07 הי דנה אני שמחה לשמוע שאת נהנית מהמאפינס כן, אפשר להוסיף עוד רסק תפוחים נראה לי שרק יועיל [Reply]
הי עינת, רציתי לדעת כמה קלוריות מכיל מאפינס אחד בגודל סטנדרטי ? תודה, אלה [Reply]עינת שגיא Reply:יוני 4th, 2012 at 19:53 מצטערת, אלה, אני לא סופרת קלוריות [Reply]
עינת תודה על המתכונים המצולמים האים אפשר שהם יהיו כתובים ולא רק מצולמים כתובים בעיברית ,באנגלית אני לא יודעת בתודה אסמך להעזר בך למען בריאות טובה ודחופה למישפחתי תודה רבה דרורה דיין. [Reply]עינת שגיא Reply:מאי 16th, 2012 at 07:40 הי דרורה חלק מהמתכונים נמצאים באתר המתכונים שלי http://cooking.EinatNutrition.co.il [Reply]עינת שגיא Reply:מאי 16th, 2012 at 07:42 הי דרורה חלק מהמתכונים המצולמים נמצאים כאן באתר המתכונים לדוגמא: ממרח חומוס http://cooking.einatnutrition.co.il/?p=200 ועוגיות בריאות http://cooking.einatnutrition.co.il/?p=429 [Reply]
נראה מתכון מדליק ביותר! ינוסה בקרוב, בטח עם ואריאציה לקמח… קמח שקדים ודאי יתאים פה בצורה נפלאה! [Reply]עינת שגיא Reply:מאי 6th, 2012 at 08:44 תודה 🙂 מחכה לדיווח איך יצא [Reply]
מתכון מוצלח, המאפינס נחטפו. תודה רבה!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 7th, 2014 at 14:37
תודה רבה 🙂 כיף לשמוע!
[Reply]
היום !!!! היום !!!! זה יהיה בתנור שלי אצלי בבית !!!
[Reply]
הרגע הכנתי והכנסתי לתנור!
לא היה לי תפוז אז שמתי מיץ מלימון אחד והשלמתי נוזלים לפי עין עם חל"ס
מקוה שייצא טוב!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 21st, 2013 at 15:15
מקווה שלא יצא חמוץ 🙂
מחכה לעדכון
[Reply]
עינת היקרה,
תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים, את עושה חשק גדול ומקלה על הצעדים בדרך שלי לתזונה בריאה יותר!
הכנתי את המאפינס ולביבות הכרובית, יצא מושלם!!! והיה כל כך פשוט להכנה..
פשוט כיף(-:
[Reply]
עינת שגיא Reply:
דצמבר 20th, 2012 at 17:00
איזה כיף 🙂
תודה רבה על השיתוף מעין 🙂
[Reply]
הי עינת
אני נהנית מאוד מהתמתכונים המקסימים (גם להסתכל וגם להכין 🙂
רציתי לשאול- האם אפשר להחליף את התפוז במשהו אחר (אין כרגע בבית..)?
רסק תפוחים יהיה תחליף מתאים?
תודה רבה על העושר שהאתר מציע
[Reply]
עינת שגיא Reply:
נובמבר 29th, 2012 at 18:40
תודה שיר 🙂
כן, את יכולה להחליף ברסק תפוחים
או ב"חלב" בננה (כלומר בננה טחונה עם מים בבלנדר)
או כל חלב צמחי אחר
[Reply]
הכנתי פעמיים. יצא מעולה!
לא יאומן כמה קל – פחות מ 20 דקות והכל כבר היה בתנור.
נראה לי שבפעם הבאה אני אוסיף קצת רסק תפוחי עץ לעסיסיות. מה את אומרת?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יוני 11th, 2012 at 20:07
הי דנה
אני שמחה לשמוע שאת נהנית מהמאפינס
כן, אפשר להוסיף עוד רסק תפוחים
נראה לי שרק יועיל
[Reply]
הי עינת,
רציתי לדעת כמה קלוריות מכיל מאפינס אחד בגודל סטנדרטי ?
תודה, אלה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יוני 4th, 2012 at 19:53
מצטערת, אלה, אני לא סופרת קלוריות
[Reply]
עינת תודה על המתכונים המצולמים האים אפשר שהם יהיו כתובים ולא רק מצולמים כתובים בעיברית ,באנגלית אני לא יודעת בתודה אסמך להעזר בך למען בריאות טובה ודחופה למישפחתי תודה רבה דרורה דיין.
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מאי 16th, 2012 at 07:40
הי דרורה
חלק מהמתכונים נמצאים באתר המתכונים שלי
http://cooking.EinatNutrition.co.il
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מאי 16th, 2012 at 07:42
הי דרורה
חלק מהמתכונים המצולמים נמצאים כאן באתר המתכונים
לדוגמא: ממרח חומוס
http://cooking.einatnutrition.co.il/?p=200
ועוגיות בריאות
http://cooking.einatnutrition.co.il/?p=429
[Reply]
נראה מתכון מדליק ביותר!
ינוסה בקרוב, בטח עם ואריאציה לקמח… קמח שקדים ודאי יתאים פה בצורה נפלאה!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מאי 6th, 2012 at 08:44
תודה 🙂
מחכה לדיווח איך יצא
[Reply]