2 כוסות אורז מלא מבושל (2 כוסות אחרי בישול) גרגירי תירס מקלח טרי 3 חופנים קשיו טבעי בצל קטן קצוץ גזר גדול קצוץ מלח פלפל פפריקה כורכום 2 כפות שמן
טוחנים את הקשיו לאבקה מערבבים את כל החומרים יחד
טוחנים היטב עם בלנדר מוט עד לקבלת תערובת חלקה מחממים תנור ל-200 מעלות יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה מכניסים לתנור ל-20 דקות, הופכים את הקציצות, ואופים 10 דקות נוספות
הי עינת
תודה על המתכון
התירס מבושל מראש?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
פברואר 16th, 2017 at 14:00
הי עדי. התירס לא מבושל. ישר מהקלח 🙂
[Reply]
הי עינת,
אפשר להשתמש באורז בסמטי לבן?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוקטובר 1st, 2015 at 06:20
אפשר, אבל רצוי שלא 🙂
[Reply]
מתכון מעולה! חצי תבנית חוסלה ברגע שיצאה מהתנור… 🙂
שאלה: למה משמש הקשיו במתכון? האם אפשר לוותר עליו או להחליפו באחר?
תודה,
איתמר
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אפריל 11th, 2015 at 07:17
תודה איתמר 🙂 כיף לשמוע !
הקשיו מחזיק את הקציצות
יכול להיות שאפשר בלי הקשיו, לא ניסיתי
במקרה כזה הייתי מוסיפה עוד אורז
כי התירס מוסיף הרבה נוזלים
[Reply]
היי
תודה על המתכון.. שאלה? אני מעדיף שלא להשתמש באורז. אפשר להחליף האורז במשנהו אחר כמו קינואה , אמרנט דוחן וכו'?
תודה רונן
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 17th, 2015 at 18:40
הי רונן
אני מניחה שאפשר, אבל לא ניסיתי בעצמי
[Reply]
כמה גרגירי תירס שמים?? תודה:))
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 7th, 2015 at 17:15
הכמות ששמתי היא מקלח תירס שלם. אין צורך לדייק במספר הגרגירים. זה לא קריטי
[Reply]
חגיגה של טעמים בפה…
תודה עינת….
בהתחלה הן קצת התפרקו אז השארתי אותן בתנור לזמן נוסף
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 2nd, 2015 at 14:44
איזה כיף 🙂 תודה !
[Reply]
עינת
כבר בישלתי, את מאמינה???
יצא מעולה. לא היה לי מספיק קשיו אז שמתי שקדים
תודה!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
דצמבר 7th, 2014 at 12:19
איזה כיף 🙂 תודה על העדכון !
[Reply]