• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

קציצות קינואה ואפונה

מיני קורס מתנה
קציצות קינואה ואפונה
מדריך חינמי למתחילים
המזווה חנות טבע און ליין
natural vegan healthy food

כוס קינואה לפני בישול
2 כוסות אפונה קפואה
3.5 חופנים תערובת אגוזי מלך ושקדים
2 בצלים קצוצים
2 גזרים גדולים קצוצים
כפית מלח
פלפל שחור גרוס

מבשלים את הקינואה ב-כוס וחצי מים + כפית מלח + כף שמן
מחממים את האפונה הקפואה במחבת עד שהיא מפשירה
טוחנים את האגוזים והשקדים דק-דק

מעבירים הכל לקערה גדולה, מוסיפים ירקות ותבלינים ומערבבים היטב

טוחנים הכל עם בלנדר מוט
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה

מכניסים לתנור ל-30 דקות
הופכים את הקציצות ואופים 10 דקות נוספות

שיתוף
Share this on WhatsApp

יש לך שאלה על המתכון?
הצליח לך ובא לך לפרגן?
מזמינה אותך לכתוב בקבוצת המתכונים בפייסבוק

 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
בואו נדבר על זה... שאלות ותגובות על מתכונים באתר
 

23 תגובות

  1. שנית הגב מרץ 2, 2017 בשעה 17:39

    הי עינת
    השריתי את הקינואה והנבטתי במקום לבשל וויתרתי על הגזר הוספתי כמון וכוזברה טחונים
    הקציצות יצאו ירוקות ויפות ואיפלו טעימות יותר יום למחרת לקחת לעבודה ולהשוויץ !!

    [Reply]

  2. שנית הגב פברואר 8, 2017 בשעה 21:56

    הי עינת
    הכנתי את הקציצות ללא הגזר , השקדים והאגוזים (כי לא היה לי). לאחר שהתקררו היו יותר טעימים.למחרת לארוחת צהריים בעבודה עם טחינה היה טעים מאוד
    תודה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 16th, 2017 at 13:57

    איזה כיף 🙂 תודה !

    [Reply]

  3. עינת שגיא הגב דצמבר 2, 2016 בשעה 13:13

    כן, בוודאי. אבל קחי בחשבון שחלק מהערך התזונתי "בורח" למים…

    [Reply]

  4. שלומית הגב דצמבר 2, 2016 בשעה 11:14

    היי , אפשר להפשיר את האפונה במים רותחים?

    [Reply]

  5. עינת שגיא הגב יולי 18, 2016 בשעה 07:12

    תודה אורליה 🙂
    לדעתי זה יכול לעבוד עם שקדיה / טחינה. אבל לא ניסיתי בעצמי.

    [Reply]

  6. אורליה הגב יולי 17, 2016 בשעה 10:25

    עינת יקרה, תתחדשי על האתר, תודה על המתכונים המתוארים בקפידה 🙂 שקדיה/ טחינה יכולים להחליף את האגוזים הטחונים?

    [Reply]

  7. מונית גבעתיים הגב מאי 31, 2016 בשעה 12:40

    הכנתי לי ולבעלי חיים גבעתיים כארוחת ערב קלילה היה טעים מאוד ניגבנו את זה בטחינה יצא מדהים.

    [Reply]

  8. הילה הגב אפריל 20, 2016 בשעה 10:27

    נראה נפלא!
    אם אני רוצה להשתמש באגוזים שנטחנו בחנות – כמה לשים?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 20th, 2016 at 13:53

    תתחילי מ-2-3 כפות ותראי איך התערובת מתנהגת

    [Reply]

  9. ריקי הגב פברואר 14, 2016 בשעה 06:39

    האתר מרתק!
    אשמח למתכון של מרק אפונה.

    [Reply]

  10. ריקי הגב פברואר 14, 2016 בשעה 06:37

    יצא מעולה !
    תודה רבה !

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 16th, 2016 at 15:46

    תודה ריקי 🙂

    [Reply]

  11. ריקי הגב פברואר 10, 2016 בשעה 15:23

    האם אפשר לאפות חצי מהכמות היום, ואת החצי השני לשמור במקרר ולאפות מחר?
    תודה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 10th, 2016 at 15:37

    הי ריקי, עדיף לאפות את הכל ולהקפיא אותן מוכנות

    [Reply]

  12. רינה הגב דצמבר 23, 2015 בשעה 20:32

    ניסיתי את המתכון יצא טעים אבל קשה היה להפוך . הקציצות מתפוררות מעט.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 24th, 2015 at 07:39

    טחנת הכל עם בלנדר מוט ?
    אני נעזרת במקלחיים בצורת תרבד כדי להפוך
    הנה קישור
    http://1pami.co.il/–13876

    [Reply]

  13. קרני הגב ספטמבר 25, 2015 בשעה 09:54

    מה עם הבצל והגזר??

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ספטמבר 25th, 2015 at 14:47

    כתוב "מעבירים הכל לקערה" 🙂
    הוספתי את המילה "ירקות" כדי שיהיה יותר ברור
    תודה !

    [Reply]

  14. עינת הגב אפריל 30, 2015 בשעה 11:07

    ב"ה

    נשמע טוב
    אפשר לוותר על האגוזים?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 30th, 2015 at 12:58

    לא כל כך, הם מדביקים את הכל יחד 🙂

    [Reply]

  15. עדי הגב אפריל 12, 2015 בשעה 20:06

    טעים – כמובן. תודה!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 13th, 2015 at 11:46

    תודה עדי 🙂

    [Reply]

השארת תגובה

ביטול

Click to cancel reply
מיני קורס במתנה
מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
פירות קפואים עד הבית
אני מבננה במבצע
קניון און-ליין
המזווה
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
ריכוז של מתכונים בריאים, קלים וטעימים - בלי מוצרים מהחי
 
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
יום פגישות ארוך במיוחד מתחי יום פגישות ארוך במיוחד מתחיל בבוסט של שוקו-בננה 💪🏾💪🏾🍌🍌

המתכון באתר בישול בריא עם עינת.
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
גם בימים הכי עמוסים
גם בימים שאין פירות בבית
גם בימים שלא מתחשק
לא מוותרת על ארוחת בוקר 🤗

סלט שרי אבוקדו ברוטב לימון, חומץ תפוחים, שמן זית, מלח פלפל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
ארוחת ערב - 
קולות רקע - שעועית ירוקה, כרוב ניצנים, אפונה וזוקיני
מסמר הערב - טופו ברוטב פלפלים 🤩
המתכון לטופו באתר בישול בריא עם עינת. קישור לאתר בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מי עוד מכורים כמוני? מתכון ח מי עוד מכורים כמוני?
מתכון חדש באתר 🤩 
שמתאים כמנה עיקרית לארוחת החג (לאוכלי קטניות)
ההתנסות הראשונה שלי עם טופו היתה בסדנת בישול שהשתתפתי בה שאחת המנות בה היתה טופו בפלפלים
המנה לא היתה טעימה בכלל והייתי בטוחה שטופו זה לא בשבילי
16 שנה מאוחר יותר (היום) אני מכורה לטופו ומוכנה לאכול אותו בכל צורה (אפילו "ככה בלי כלום" כשהוא מוכן ביתי וטרי...)
אז הנה סוג של תיקון למנה ההיא של טופו בפלפלים
טופו ברוטב פלפלים משגע
מתאים גם כמנה עיקרית לארוחת החג (לאוכלי קטניות)
המתכון כבר מחכה לכם באתר בישול בריא עם עינת. קישור לאתר נמצא בפרופיל
מי עוד מכורים כמוני? 🤚

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
"קצת" סלט אחרי הפחמימות של הסופש 😄

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שייק בוקר טוב
אפרסמון בננה תמרים תותים 
😋😋🍌🍓🍌🍓

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
ארוחה מאוזנת ומשביעה
גרגירי חומוס עם בצל ופטריות יער
ירקות טריים
ומלא מלא טחינה 😃

המתכון לחומוס - זו בעצם שווארמה פטריות יער שעשויה לפי המתכון לשווארמה טופו שנמצא באתר (רק עם פטריות יער במקום טופו) שהוספתי לה גרגירי חומוס מבושלים

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שווארמה פטריות יער ובצל 🤩😋
כל מה שחסר זה פיתה וטחינה וזה מוש-לם!
מתכון כמו המתכון שיש באתר בישול בריא עם עינת לשווארמה טופו, רק בלי הטופו 😄
קישור לאתר בפרופיל 👆🏽 או באודות 👈🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עד שיגיע זמן צהריים סלט חסה עד שיגיע זמן צהריים
סלט חסה ברוטב אבוקדו משגע
המתכון לרוטב נמצא באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (57)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (25)
  • חומוס (32)
  • טופו (39)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (89)
  • כוסמת (23)
  • ללא גלוטן (160)
  • ללא טופו (76)
  • מאש (17)
  • מרק (27)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (23)
  • קינואה (22)
  • קציצות ולביבות (96)
  • ראשונות (64)
  • שונות (42)
  • שעועית (13)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

ניווט מהיר באתר
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס