3 כוסות מי בישול של חומוס (או ציר ירקות או מים רגילים) כוס עדשים שחורות (לפני השריה) – להשרות 24 שעות (כ-3 כוסות לאחר השריה) בצל גדול קצוץ 2 עגבניות קצוצות גזר גדול קצוץ פטרוזיליה קצוצה 2 כפיות מלח פלפל שחור גרוס 1/2 כפית מכל אחד: פפריקה, כורכום, כמון
מעבירים הכל לסיר בינוני מוסיפים מים עד 2-3 אצבעות משפת הסיר מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה מוסיפים תבלינים
אני משתמשת בעדשים שחורות מסוג בלוגה. לא דורש השריה. מנסה את המתכון הזה. מקווה שיצא טעים
[Reply]
בעלי לא אוכל עגבניות. ניתן להחליף בנשהוא אחר?
[Reply]
העדשים בתמונה נראות מונבטות. זה מה שקורה להן בהשריה של 24 שעות?
[Reply]
הי,
בתמונה נראה שהעדשים נבוטות. את מנביטה לפני? ההשריה ל24 שעות מספיקה להנבטה?
תודה,
דפנה
[Reply]
עשיתי סדר במגירת קטניות שלי ומצאתי חבילת עדשים שחורות נזכרתי שיש לך באתר מתכוןמלמרק עדשים שחורות
אז הוא על האש עכשיו
כמובן שהעדשים היו בהשריה 24 שעות
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ספטמבר 24th, 2015 at 21:01
מקנאה בך 🙂 מרק אליפות !
[Reply]