אלה השותפות
(המתכונים של כולן בהמשך למטה)
ואגב, יש לנו דף פייסבוק משותף, שבו תוכלו להתעדכן על כל מתכוני הבלוגים של השותפים – מוזמנים ללייקק
מצרכים
כרובית שלמה
סלסילת פטריות שמפיניון
סלסילת פטריות פורטובלו
3 בצלים בינוניים
שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס
מכינים את הכרובית
מפרקים את הכרובית ומניחים בסיר עמוק, מכסים במים ומביאים לרתיחה
לאחר הרתיחה מוסיפים מלח מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה
בינתיים
מכינים את הפטריות
קוצצים קטן 3 בצלים בינוניים ומאדים ב-2 כפות שמן עד ריכוך והזהבה
קוצצים קטן (לקוביות) סלסילת פטריות שמפיניון + סלסילת פטריות פורטובלו
מוסיפים לבצל ומאדים עד ריכוך
מוסיפים מלח ופלפל שחור גרוס
כשהכרובית מוכנה, מסננים מהמים ומחזירים אותה לסיר
מועכים לפירה עם מועך תפוחי אדמה וכדי שהפירה יהיה חלק, טוחנים עם בלנדר מוט
מעבירים את הפירה למסננת כדי שכל הנוזלים יתנקזו
להגשה :
1 – על צלחת : מניחים רינג באמצע הצלחת, מסדרים פירה בתוך הרינג ומהדקים טוב.
מניחים ומסדרים על הפירה שכבה מהפטריות ומוציאים את הרינג
2 – בכלים אישיים : ממלאים כ-1/2 מהכלי בפירה ומהדקים, מניחים ומסדרים מעל שכבה מתערובת הפטריות
ואוכלים בהנאה
(למעבר למתכון הרצוי יש ללחוץ על הכותרת או על התמונה)
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
יצא ממש טעים! תודה!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
פברואר 13th, 2013 at 13:21
איזה כיף! תודה 🙂
[Reply]
[…] ראגו פטריות על מצע פירה כרובית – מתוך einatnutrition […]
[…] ראגו פטריות על מצע פירה כרובית של עינת שגיא – בישול בריא עם עינת […]
[…] ראגו פטריות על מצע פירה כרובית של עינת שגיא […]