לטגן רצועות בצל עם מעט מלח עד הזהבה קלה – מדי פעם להוסיף כף מים כדי שלא יישרף
להוסיף שום ולטגן דקה נוספת. להוריד מהאש
לטחון קשיו עם מים ומלח עד לקבלת מרקם שמנתי חלק
לחמם תנור ל-200 מעלות
לשמן קלות תבנית בינונית
לסדר בשכבות לפי הסדר :
פרוסות בטטה (אני שמתי את הקטנים והמכוערים למטה, כדי שהיפים והגדולים יהיו למעלה, אבל בחירה שלכם 🙂 )
1/2 מכמות הבצלים – לפזר באופן שווה על פרוסות הבטטה
ומעל הכל למזוג 1/2 מכמות רוטב הקשיו ולפזר באופן שווה
ואז שוב – שכבה של בטטה,בצלים וקשיו
להכניס לתנור ולאפות עד שטיפה משחים – כ-45 דקות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
הגרטן יצא טעים להפליא וקצר תשבוחות רבות!
תודה רבה על המתכון המעולה 🙂
[Reply]
עינת, תודה על המתכון. יצא נפלא! כולם אהבו. היה קל להכנה, מהיר וטעים
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ספטמבר 24th, 2016 at 07:46
איזה כיף 🙂 תודה איריס !
[Reply]
חייבת פשוט להגיד שיצא מהמם! טעים! ממש קל להכנה.. כמה דקות ויש אחלה ארוחת ערב. או כמו שהאיש שלי אמר: אחלה ארוחת חג ! מאמצים את המתכון באהבה וממליצים. תודה!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ספטמבר 11th, 2016 at 10:29
איזה כיף 🙂 תודה רבה!! שמחה שאהבתם
[Reply]
קשיו-מה התחליפים?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ספטמבר 4th, 2016 at 06:19
אולי קרם קוקוס, אבל לא בדקתי 🙂
[Reply]