חציל וטופו בעגבניות
2 תגובות
השארת תגובה
לחמם תנור ל-200 מעלות
להעביר את קוביות החציל לקערה להוסיף שמן זית ולערבב היטב כך שהשמן יעטוף את כל הקוביות (לא לשים יותר מדי שמן כדי שלא יהיה ספוג מדי)
להעביר את קוביות החציל לתבנית מרופדת בנייר אפייה ולקלות עד השחמה
לטגן בצל עד הזהבה
להוסיף תבלינים ולערבב
להוסיף עגבניות קצוצות ולבשל כ-10 דקות
להוסיף קוביות חציל וטופו ולערבב
להרתיח, להנמיך את האש, לכסות את הסיר ולבשל כ-20 דקות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
היי עינת
אפשרי במקום לשים בתנור קוביות חצילים אפשרי לקלות בתנור חצי חציל ואחר כך לחתוך ?
פשוט פעם אחרונה שחממתי בזמן כזה בתנור בטמפרטורה הזו קוביות החציל יצאו שרופות מידי בלתי אכילות
מה דעתך?
ושאלה כללית אם צריכה לטחון טופו מוצק אם אמעך במזלג גם יהיה טוב מבחינת המרקם?
תודה מראש על התשובה.
היי עינת. עדיף שתקלי את החציל בקוביות, בטמפ' נמוכה יותר.
לגבי הטופו – תלוי לאיזה מתכון – אם צריך ממש מרקם 'גבינתי', אז מזלג לא ייתן את אותה תוצאה. אם צריך פירורים, את יכולה במזלג.