[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט
4 בצל ירוק (לבן + ירוק) קצוצים
1/2 כוס שעועית אדומה מבושלת – טחונה בבלנדר מוט
+ 1/2 כוס שעועית אדומה מבושלת – שלמה
2 כפות טחינה
פטרוזיליה קצוצה
3 כפות קוואקר
מלח פלפל
כורכום, אבקת צ'ילי
מערבבים את כל המרכיבים יחד
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
מכניסים לתנור ל-15 דקות, הופכים את הקציצות ומכניסים לעוד 15 דקות
שלום,
האם יש צורך להוסיף סודה לשתיה להשריה?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יולי 24th, 2017 at 18:12
רצוי מאוד *לא* להוסיף סודה לשתייה.
[Reply]
שלום,
טחינה גולמית או טחינה מוכנה?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יוני 20th, 2017 at 13:14
גולמית
[Reply]
היי 🙂 מאד אהבתי את הרעיון.
כמה קציצות יוצאות?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יולי 18th, 2013 at 11:41
מאוד תלוי בגודל שלהן
אני הכנתי קציצות בינוניות, ויצאו לי בערך 9
[Reply]
האם אפשר לותר על הטחינה? אני רואה כי בכל הקציצות היא מופיעה ואני לא אוהבת להשתמש בה
[Reply]
צריך להשרות את השעועית?… אני קלולס לגמרי בענייני בישול קטניות (ובישול בכלל…) אבל מאוד רוצה לנסות
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מאי 16th, 2012 at 07:40
הי דנה
כן, צריך להשרות את השעועית ולבשל במשך כשעה וחצי
את יכולה להכין כמות גדולה, ולהקפיא במנות, כך יהיה לך זמין הרבה זמן
או, אם את רוצה לקצר תהליכים, את יכולה לקנות קטניות קפואות של סנפרוסט או חברה אחרת
הן כבר מבושלות. אז צריך רק לבשל כמה דקות במים רותחים
בהצלחה 🙂
[Reply]
דנה Reply:
מאי 19th, 2012 at 14:43
וכמה זמן צריך להשרות?…. שעות? ימים? לילות?…
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מאי 19th, 2012 at 15:08
משרים במשך לילה
תודה רבה. ינוסה.
[Reply]
מה יכול להחליף את הקווקר? אני בעניין הדיאטה דלת הגלוטן והקווקר סומן גם הוא כאויב.
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מאי 12th, 2012 at 11:23
את יכולה להשתמש בקמח חומוס , קמח אורז או כל קמח ללא גלוטן
[Reply]
ברבוניה גם הולך?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מאי 12th, 2012 at 11:02
לדעתי כל סוג של שעועית הולך
[Reply]