שומר
כרישה
דלעת
עגבניה
שורש פטרוזיליה
שורש סלרי
שעועית ירוקה
מלח, אבקת צ'ילי, כורכום
קוצצים את כל הירקות והשורשים
מטגנים את הכרישה ואת השומר במעט שמן זית עד לריכוך (אש בינוני/גבוהה, סיר מכוסה)
מוסיפים את שאר הירקות ואת השורשים, מוסיפים מים בגובה 1סמ מעל הירקות, מערבבים, מביאים לרתיחה
ברתיחה מוסיפים תבלינים, מערבבים שוב, ומבשלים כחצי שעה
הי רונית. תתחילי מכפית וחצי מלח, 1/4 כפית פפריקה/אבקת צ'ילי ו-1/4 כפית כורכום. ובהמשך תתקני לפי הטעם שלך 🙂
[Reply]
עינת היי, אפשר לקבל פחות או יותר כמויות של התבלינים? בתודה מראש!
[Reply]
המרק מופלא וטעים מאוד. היזהרו בכמויות הצ'ילי
[Reply]
עינת שגיא Reply:
דצמבר 12th, 2013 at 13:43
תודה 🙂
[Reply]