• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

פשטידת קינואה ודלעת טבעונית

מיני קורס מתנה

[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט

מדריך חינם למתחלים לאכול בריא ובקלות
מדריך חינמי למתחילים

 

 

כוס וחצי קינואה מבושלת

280 גרם דלעת מגורדת + שן שום קצוצים בקוצץ ירקות

1/3 כוס נבטוטי עדשים חומות או ירוקות

2 כפות טחינה

2 כפות קוואקר דק

מלח פלפל

כורכום

אבקת צ'ילי

2 כפיות שמן זית למריחה

 

כלים דרושים:

קוצץ ירקות

בלנדר מוט

 

מערבבים את הקינואה, הדלעת והשום, העדשים והתבלינים

עם בלנדר מוט מרסקים חצי מהתערובת

מוסיפים טחינה וקוואקר ומערבבים שוב

 

מחממים תנור ל-180 מעלות

 

מערבבים ומהדקים עם הידיים

 

משמנים תבנית בכפית שמן

מעבירים אליה את תערובת הפשטידה ומהדקים

 

בעזרת מברשת סיליקון מורחים מלמעלה עוד כפית שמן

 

מכניסים לתנור ל-20-30 דקות או עד שהפשטידה משחימה

 

 

 

צפיות 1,126
שיתוף
Share this on WhatsApp

אולי יעניין אותך גם

ארוחת בוקר טבעונית מפנקת

חביתה טבעונית עם סלט שרי אבוקדו

פשטידת ירקות טבעונית ללא גלוטן

מתכון לפשטידת ירקות טבעונית

פשטידת כרישה ובטטה

מתכון לפשטידת כרישה ובטטה טבעונית

פשטידות תירס אישיות טבעוניות

מתכון טבעוני לפשטידות תירס אישיות

חטיפוני עדשים

חטיפוני עדשים

מאפים אישיים של אורז וברוקולי

מאפים אישיים של אורז וברוקולי

27 תגובות

  1. אליענה הגב פברואר 4, 2017 בשעה 10:57

    מה אפשר לשים במקום קוואר ? לצליאקים

    • עינת שגיא הגב פברואר 16, 2017 בשעה 13:59

      2 חופנים שקדים או קשיו טחונים דק-דק
      ורצוי גם לטחון את כל התערובת עם בלנדר מוט (ולא רק חצי מהתערובת כמו שכתוב במתכון)

  2. ניצן הגב אוגוסט 10, 2016 בשעה 12:58

    הי. נראה מעולה.
    כמה כוסות בערך יוצא 280 גרם דלעת מגוררת? תודה

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 13, 2016 בשעה 10:05

      בערך כוס / כוס וחצי

  3. אירית הגב מרץ 7, 2014 בשעה 17:21

    איך זה נדבק בלי ביצים ?

    • עינת שגיא הגב מרץ 8, 2014 בשעה 12:00

      הטחינה והקוואקר מדביקים

  4. לי הגב פברואר 21, 2014 בשעה 00:36

    יצא מעולה, תודה עינת!
    השתמשתי בעדשים חומות מבושלות וקמח חומוס, טעים!

    • עינת שגיא הגב פברואר 21, 2014 בשעה 11:45

      איזה כיף 🙂 תודה רבה!

  5. מירי הגב ינואר 18, 2013 בשעה 11:28

    אהלן, אני מנסה לעשות פשטידות אישיות בתבנית של מאפינס לאירוע משפחתי.
    זה מתכון שיתאים לזה?

    תודה רבה!

    מירי

    • עינת שגיא הגב ינואר 18, 2013 בשעה 16:05

      הי מירי
      לא יודעת. לא ניסיתי בעצמי
      אבל תנסי את פשטידת התרד או פשטידת אטריות
      בהצלחה

  6. Gabriella הגב דצמבר 20, 2012 בשעה 12:34

    עינת שלום רב,

    האם תוכלי לציין באיזה סוג קמח להשתמש כדי להכין עוגה לילד או ילדה , או אמא שיש יום הולדת .
    האם קמח כוסמין , או ללא גלוטן. אפשרי . והאם תוכלי להנחות איפה למצוא את המתכון .
    בנוסף , רוצה לשבח אותך על חיזוק שלך מבלי ידיעתך על העברתי להיות צמחונית יותר ויותר ראיתי מתכונים שלך וניסיתי אותם . מאוד טעים ואני בחן נתתי לנכדים שלי ואהבו מאד.
    מכולנו חיבוק גדול. ואנו נמשיך להכנס לאתר שלך ונדלה משם הרבה פנינים בריאים.
    תודה לך

    • עינת שגיא הגב דצמבר 20, 2012 בשעה 13:01

      הי גבריאלה
      אני שמחה שאת מנסה ואוהבת את המתכונים 🙂
      כיף לשמוע!

      לגבי עוגה – אפשר להשתמש בקמח כוסמין וגם בקמח ללא גלוטן
      אצלי באתר יש כמה מתכונים לעוגות ועוגיות
      בקטגוריה "מתוקים"
      בכולם אני משתמשת בקמח כוסמין מלא מטחינת ריחיים
      אבל את מוזמנת להשתמש בכל קמח אחר שמתאים לאפיה

  7. מיכל הגב דצמבר 4, 2012 בשעה 23:52

    שלום עינת.
    הכנתי זה עתה את הפשטידה.
    לטעמי – טעימה מאד אך חשתי קורטוב של מרירות.
    לטעמו של בעלי- המבין באוכל ורגיש לטעמים – הוא חש כ"כ מרירות עד כי לא הצליח לחוש בתיבול המוצלח.
    שאלותי:
    ממה לדעתך נובעת המרירות?
    ברצוני לציין ששטפתי את הקינואה מספר טעמים.
    תודה על המתכון ובכלל.

    • עינת שגיא הגב דצמבר 5, 2012 בשעה 05:19

      הי מיכל
      יכול להיות ששמת יותר מדי כורכום?

  8. סמדר הגב אוקטובר 1, 2012 בשעה 19:33

    שלום עינת היקרה,
    המתכונים שלך מדהימים וקלים. ניסיתי חלק גדול מהם והם טעים מאד. רציתי לשאול לגבי הכמויות, כמה מותר לאכול. למשל מהקציצות קינואה אם אני אוכל בארוחת הצהריים. אני יכולה לאכול את הכל בלי בעיה. אבל מצד שני אני לא רוצה להשמין.
    וגם לגבי המאפינס חרובים כמה מותר לאכול?

    לתשובתך אודה.
    בברכה,
    סמדר

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 2, 2012 בשעה 07:53

      הי סמדר
      אני שמחה שאת נהנית מהמתכונים 🙂

      לצערי, אין לי שום דרך להגיד לך איזה כמויות לאכול
      אין כמות אחת שמתאימה לכולם
      כל אחד ואחת צריכים כמות אחרת
      ומי שיודע הכי טוב – זה הגוף שלך

      אז חשוב להקשיב לגוף, לא לאכול עד "התפוצצות" ולא להשאיר אותו בחסר

      מקווה שזה עוזר
      עינת

  9. מוטי הגב ספטמבר 6, 2012 בשעה 18:33

    למה מרסקים חצי מהכמות?

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 6, 2012 בשעה 18:55

      כדי שידבק יותר טוב

  10. אורנה הגב אוגוסט 17, 2012 בשעה 12:48

    האם ניתן להכניס עדשים ירוקות בשלות ולא נבוטות?

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 17, 2012 בשעה 13:06

      אם את מתכוונת למבושלות, אז כן

  11. דנה הגב אוגוסט 15, 2012 בשעה 10:30

    הכנתי, יצא מעולה!

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 15, 2012 בשעה 10:39

      איזה כיף! תודה 🙂

  12. שגית הגב אוגוסט 8, 2012 בשעה 14:32

    היי,
    הכוונה לעדשים ירוקות?

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 8, 2012 בשעה 15:12

      אופס. שכחתי לציין 🙂
      אני השתמשתי בחומות, אבל אפשר גם בירוקות

      • חיה הגב אוגוסט 15, 2012 בשעה 08:45

        מה הכוונה בנבטי עדשים? עדשים מונבטים?

        • עינת שגיא הגב אוגוסט 15, 2012 בשעה 09:15

          אכן כן

    • חנה שחף הגב ינואר 14, 2013 בשעה 19:58

      עינת, לא שכחת לציין כתוב במתכון חומות או ירוקות.

השארת תגובה

ביטול

מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
מיני קורס במתנה
סודות המחמצת
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
איזה פינוווווק!! פלפלים ממולאים בכל טוב 🤩🤩🤩
הבסיס הוא מהמתכון 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים' שנמצא באתר. את העדשים החלפתי בגרגירי חומוס ואת העגבניות ברוטב החלפתי בפלפל. ויצא מוווש-לם!😋
בקצרה -
המילוי - אורז מלא, גרגירי חומוס, בצל קצוץ וגזר מגורד, שמן זית + תבלינים
הרוטב - בצל, פלפל אדום (שושקה), פטריות, שמן זית + תבלינים
התבלינים - מלח, פלפל, כורכום, פפריקה חריפה
המתכון המלא באתר 'בישול בריא עם עינת'. חפשו 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #פלפליםממולאים
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
לא בשביל להשוויץ או משהו... א לא בשביל להשוויץ או משהו... אבל זו ארוחת הערב שלי היום 😀😋
עלי מנגולד ממולאים
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲 הול מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲
הולכת לחמם לי... תבשיל שעועית אדומה ושורשים
בול מתאים למזג האוויר הזה 
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
איזה כיף לי וכמה טעים לי 😋
מרק שעועית אדומה וסלק

אומרים שלקראת הסופש יחזור החורף. ממליצה לשמור את המתכון הזה במועדפים ולשים תזכורת לחזור אליו עוד כמה ימים.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת. קישור לאתר בפרופיל.

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #מרק
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased #soup
מכינה לי 'סנפרוסט' 😁
אחרי השריה והנבטה מבשלת כשעה וחצי, מחלקת למנות ומקפיאה

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עתידות - יהיה לי שבוע טעים במיוחד 😋🤩😍
המנה הזו התבשלה לי בראש הרבה לפני שהגיעה לסיר.
היום זה סופסופ קרה!! ויצא מושלם!
קציצות אורז אווריריות ברוטב ירוק עשיר וחמצמץ.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל ☝🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מ טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מנחמים ומחממים. 🤗
כאלה שמגיעים עם החורף.
אבל כאלה מכל מיני סוגים...
אז ערבבתי 3 מתכונים יחד, ויצא סיר ממולאים מושלם :) 😋
המתכונים המקוריים באתר 'בישול בריא עם עינת'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל
חפשו באתר - 
פלפלים ממולאים טבעוניים
עלי מנגולד ממולאים
ובצל ממולא טבעוני

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
תוספת לסלט - קוביות טופו בסג תוספת לסלט - קוביות טופו בסגנון בולגרית 🤩 טעים וממכר!
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #טופו
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שבת זה זמן מושלם להכין לחם. לחם כוסמת טבעוני, טעים וללא גלוטן עם אגוזי מלך וגרעיני דלעת
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #לחםכוסמת
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (58)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (26)
  • ארוחות בוקר (6)
  • חומוס (32)
  • טופו (37)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (87)
  • כוסמת (24)
  • ללא גלוטן (167)
  • ללא טופו (85)
  • מאש (17)
  • ממולאים (6)
  • מרק (29)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • עיקריות (10)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (25)
  • קינואה (21)
  • קציצות ולביבות (98)
  • ראש השנה (1)
  • ראשונות (62)
  • שונות (41)
  • שעועית (13)
  • תוספות (6)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

מתכונים אחרונים שעלו לאתר

קציצות שעועית ברוטב עגבניות

קציצות שעועית אדומה ברוטב עגבניות

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

קציצות אורז ברוטב תרד מנגולד ואפונה

קציצות אורז טבעוניות ברוטב חמצמץ

שייק שוקו בננה טבעוני

שייק שוקו-בננה טבעוני

לחם בריא ללא גלוטן וללא שמרים

מתכון ללחם טבעוני טעים! ללא גלוטן

פרוסות טופו ברוטב פלפלים

פרוסות טופו ברוטב פלפלים טבעוני

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים

להורדה
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס