• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס חינם
  • ערכת 7 הכלים
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

עדשים ירוקות בעגבניות

מיני קורס מתנה
Share this on WhatsApp

עדשים ירוקות בעגבניות

1/2 כוס עדשים ירוקות – רצוי להשרות מינימום שעה לפני הבישול

הערכה הדיגיטלית
אני מבננה

בצל גדול קצוץ

3 עגבניות גדולות בשלות קצוצות

כף שמן זית

מלח, פלפל, פפריקה חריפה, כמון

מאדים בצל בשמן עד להזהבה (אש בינונית, סיר מכוסה)

מוסיפים עגבניות ומבשלים כ-15 דקות

מוסיפים את העדשים ותבלינים ומבשלים כשעה, או עד שהנוזלים מתאדים

שיתוף
Share this on WhatsApp
בצל עגבניות עדשים

18 תגובות

  1. חזי הגב יולי 5, 2017 בשעה 13:02

    האם לבשל את העגבניות (15 דקות) בסיר מכוסה כדי להשאיר את הנוזלים?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 5th, 2017 at 17:11

    אכן 🙂

    [Reply]

  2. נעמה הגב אוגוסט 12, 2015 בשעה 12:17

    1. חצי כוס עדשים לפני השריה?
    2. בשלב כלשהו צריך להוסיף מים?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 12th, 2015 at 14:49

    עדשים לפני השריה.
    אין צורך להוסיף מים. יש מלא נוזלים מהעגבניות

    [Reply]

  3. רעות הגב דצמבר 29, 2014 בשעה 21:34

    המנה האהובה עלי! תודה רבה 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 30th, 2014 at 05:59

    תודה 🙂

    [Reply]

  4. דפנה הגב אוגוסט 28, 2013 בשעה 12:37

    נהדר, פשוט וטעים!
    תודה רבה!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 28th, 2013 at 13:50

    תודה 🙂

    [Reply]

  5. רון הגב ינואר 29, 2013 בשעה 12:32

    אפשר להוסיף אורז?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ינואר 29th, 2013 at 12:45

    בוודאי 🙂

    [Reply]

  6. אפרת הגב ספטמבר 23, 2012 בשעה 08:24

    לא צריך להוסיף מים?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ספטמבר 23rd, 2012 at 18:49

    אין צורך במים
    א- מכיוון שהעדשים כבר מושרות
    ב- מכיוון שיוצאים הרבה נוזלים מהעגבניות

    [Reply]

  7. יעל הגב ספטמבר 9, 2012 בשעה 15:09

    תודה.
    יצא מעולה. תוספת מדהימה לארוחה.

    [Reply]

  8. יעל הגב ספטמבר 9, 2012 בשעה 10:31

    האם כאן הכוונה שהעדשים כבר מבושלים?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ספטמבר 9th, 2012 at 11:53

    לא. מבשלים אותן יחד עם העגבניות

    [Reply]

  9. איריס הגב פברואר 12, 2012 בשעה 22:30

    יצא ממש טעים!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 13th, 2012 at 05:08

    מעולה! תודה על השיתוף 🙂

    [Reply]

  10. חנה הגב יוני 19, 2011 בשעה 12:57

    נהדר

    [Reply]

השארת תגובה

ביטול

Click to cancel reply
מיני קורס במתנה
הערכה הדיגיטלית
קורס דיגיטלי
אני מבננה במבצע
קניון און-ליין
המזווה
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
חפשו אותי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
Instagram post 2192073978512611022_329678009 פתחו חומוסיה מתחת לבית שלי... איזה אסון 😄🤦🏽‍♀️
לביבות (מטוגנות), פלאפל (מטוגן) וחומוס (טעים)...
Instagram post 2191320544301572984_329678009 רוצים חמין לסופש? תתחילו היום 😄חומוס ושעועית בהשריה, מתכוננים לחמין.... מתכוני חמין מחכים לכם באתר. קישור לאתר בפרופיל
Instagram post 2190609209821598024_329678009 תכלס, הסלט הוא רק תירוץ לאכול טופו 🙃😋😄
מחממים תנור ל-200 מעלות. חותכים טופו לקוביות. מעבירים לצנצנת. מוסיפים 2 כפות רוטב סויה, כף שמן שומשום, כפית מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.  סוגרים את הצנצנת ומשקשקים היטב. מעבירים את הטופו לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור כ-10 דקות. משתדלים מאוד לא לחסל הכל 🤦🏽‍♀️😬
Instagram post 2189982238146145067_329678009 כשאין זמן להכין סלט "מסתפקים" במרק עדשים ודלעת 🙃
מתכון באתר. קישור לאתר בפרופיל
Instagram post 2189274721472518476_329678009 עוד לא חורף וקרררר לי!!....
2 גירסאות לחמין טבעוני עלו לאתר. קישור לאתר נמצא בפרופיל.
Instagram post 2188433628312906913_329678009 אתם כבר יודעים שקשיו זה לא רואו, נכון? כדי להוציא את האגוז מהקליפה שלו, וכדי להיפטר מרעל שנמצא בשרף שעוטף אותו, הקשיו עובר אידוי בטמפרטורות גבוהות מאוד.... אז גם הקשיו שנחשב "טבעי" עובר עיבוד בחום והוא לא רואו..
Instagram post 2175598865017666726_329678009 צבע נוסף בסלט - כרוב סגול פריך וטעים. אני קונה את הכרוב הסגול הכי קטן שאני מוצאת. וכל פעם פורסת פרוסה אחת לסלט וקוצצת אותה.
Instagram post 2172439681933692390_329678009 אחרי הפסקה של כמה שנים, שוב יש בבית ריח של לחם מחמצת ביתי... ❤ מחכה כבר לטעום 😋
Instagram post 2163100963900980535_329678009 לא התאפקתי... מרק עדשים 😁
.
#בישולבריאעםעינת #טבעוני #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (51)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (22)
  • חומוס (29)
  • טופו (34)
  • ירקות (77)
  • כוסמת (23)
  • ללא גלוטן (132)
  • ללא טופו (53)
  • מאש (17)
  • מרק (26)
  • מתוקים (37)
  • עדשים (54)
  • פטריות (11)
  • פשטידות (19)
  • קדירה (17)
  • קינואה (22)
  • קציצות ולביבות (92)
  • ראשונות (57)
  • שונות (39)
  • שעועית (13)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס