1/2 כוס עדשים ירוקות – רצוי להשרות מינימום שעה לפני הבישול
בצל גדול קצוץ
3 עגבניות גדולות בשלות קצוצות
כף שמן זית
מלח, פלפל, פפריקה חריפה, כמון
מאדים בצל בשמן עד להזהבה (אש בינונית, סיר מכוסה)
מוסיפים עגבניות ומבשלים כ-15 דקות
מוסיפים את העדשים ותבלינים ומבשלים כשעה, או עד שהנוזלים מתאדים
האם לבשל את העגבניות (15 דקות) בסיר מכוסה כדי להשאיר את הנוזלים?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יולי 5th, 2017 at 17:11
אכן 🙂
[Reply]
1. חצי כוס עדשים לפני השריה?
2. בשלב כלשהו צריך להוסיף מים?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוגוסט 12th, 2015 at 14:49
עדשים לפני השריה.
אין צורך להוסיף מים. יש מלא נוזלים מהעגבניות
[Reply]
המנה האהובה עלי! תודה רבה 🙂
[Reply]
עינת שגיא Reply:
דצמבר 30th, 2014 at 05:59
תודה 🙂
[Reply]
נהדר, פשוט וטעים!
תודה רבה!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוגוסט 28th, 2013 at 13:50
תודה 🙂
[Reply]
אפשר להוסיף אורז?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 29th, 2013 at 12:45
בוודאי 🙂
[Reply]
לא צריך להוסיף מים?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ספטמבר 23rd, 2012 at 18:49
אין צורך במים
א- מכיוון שהעדשים כבר מושרות
ב- מכיוון שיוצאים הרבה נוזלים מהעגבניות
[Reply]
תודה.
יצא מעולה. תוספת מדהימה לארוחה.
[Reply]
האם כאן הכוונה שהעדשים כבר מבושלים?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ספטמבר 9th, 2012 at 11:53
לא. מבשלים אותן יחד עם העגבניות
[Reply]
יצא ממש טעים!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
פברואר 13th, 2012 at 05:08
מעולה! תודה על השיתוף 🙂
[Reply]
נהדר
[Reply]